Дитячі лікарі Києва

Лікар Подолог Корбіна Ірина Олегівна на Doc.ua
Подолог у медичному центрі Медлас пропонує професійні послуги з діагностики та лікування захворювань нігтів і шкіри стоп. Лікування грибка нігтів лазером, врослого нігтя, мозолів, тріщин і бородавок, а також корекція деформацій нігтьової пластини — усе це виконується із застосуванням сучасних методик. Спеціаліст проводить апаратну обробку стоп, видалення бородавок, встановлення корекційних систем і протезування нігтів. Довірте здоров'я ваших ніг професіоналам у центрі Медлас! Професійний спеціаліст з лікування захворювань стоп та нігтів. Кваліфікований та відповідальний фахівець з питань деформації нігтьових пластин.
Лікар Психолог Сободар Наталія  Юріївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог Школьна (Ткаченко) Юлія Анатоліївна на Doc.ua
Київ, вул. Ломоносова 46\1
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, амбулаторне лікування уві сні, підбір схеми лікування. Веде прийом дорослих і дітей від народження
Лікар Отоларинголог Приліпко Катерина Вячеславівна на Doc.ua
Київ, вул. Златоустівська, 16
Київ, вул. Цитадельна, 7
Дитячий отоларинголог. Лікує риносинусити, отіти, тонзиліти, поліпи, стоматит, ларингіти, фарингіти. Видаляє сірчані пробки, сторонні тіла з вуха, носа, ротоглотки, проводить промивання лакун піднебінних мигдалин, туалет носа, вуха.
Лікар Масажист Туровська Сніжана Анатоліївна на Doc.ua
Київ, проспект Героїв Сталінграда, 4, корпус 6
Київ, вул. Сверстюка, 6а
Сніжана Анатоліївна проводить профілактику, реабілітацію за допомогою різних видів масажу
Лікар Кінезітерапевт Піпенко   Олександр Анатолійович на Doc.ua
Київ, вул. Саксаганського 54/56
Олександр Анатолійович фахівець з прикладної кінезіології. Займається визначенням причин проблем зі здоров'ям, проблем з обміном речовин, лікуванням хвороби шлунково-кишкового тракту, ВСД, шкірних висипань, головного болю, мігрені, порушень дихання, астми, проблем зі сном, емоційних розладів і установок.
Лікар Масажист Нікітенко Ганна Вікторівна на Doc.ua
Запоріжжя, вул. Фортечна, 53
Анна Вікторівна лікує больовий синдром в області шиї, спини, суглобів. Проводить такі види масажу, як лікувальний, суглобовий, класичний, роллінг, стоун, кріо, перкусійний, медовий, гуаш, банковий, антицелюлітний, педіатричний.
Лікар Логопед Мусіна Олена Вікторівна на Doc.ua
Спеціаліст в напрямку музичної терапії. Веде терапевтичну роботу над відновленням голосу і мовного дихання. Звертаються пацієнти з гострим порушенням мозкового кровообігу, дизартрією, афазією, дисфонией
Лікар Педіатр Приймак Оксана Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії. Проводить діагностику фізичного та психічного розвитку дитини, дає рекомендації з вигодовування, виховання дитини і профілактики різних захворювань. Лікує найбільш поширені хвороби, проводить як обов'язкове, так і рекомендоване щеплення. Володіє навичками пункції вени, встановлення периферичного внутрішньовенного катетера, ЕКГ, отоскопії
Лікар Масажист Лілія (Студія масажу Михайла Гузь) на Doc.ua
Виконує такі види масажу, як класичний масаж всього тіла, оздоровчий, моделюючий, лімфодренажний, антицелюлітний, дитячий, масаж обличчя, голови, медовий, розслаблюючий.