Дитячі лікарі Києва

Лікар Фізіотерапевт, Реабілітолог, Кінезітерапевт Забеліна Наталія Василівна на Doc.ua
Лікар Сімейний лікар Павловська  Юлія  Володимирівна на Doc.ua
Лікар Дерматолог, Косметолог, Дерматовенеролог Байдалюк Діана Русланівна на Doc.ua
Діана Русланівна - фахівець в галузі дерматології та косметології. Спеціалізується на проведенні консультації дерматолога (діагностика та лікування патологій шкіри, волосся та нігтів), дерматоскопії, трихоскопії. Видаляє доброякісні новоутворення (папіломи, кондиломи, доброякісні невуси, контагіозний молюск, бородавки і тд) методом кріодеструкції та електрокоагуляції. Проводить фотолікування пігментації та розацеї/куперозу, лазерне видалення судинних патологій, тощо. Веде прийом дітей з 14 років.
Лікар Офтальмолог Бідюк Оксана Володимирівна на Doc.ua
Лікар Педіатр Оласюк Ірина Петрівна на Doc.ua
Київ, ул. Драгоманова, 2б
Ірина Петрівна спеціалізується на лікуванні і профілактиці захворювань дітей з народження і до 18 років. Володіє всіма методиками первинного огляду. Займається лікуванням риніту, ларингіту, бронхіту, пневмонії, ГРЗ (ГРВІ), алергії та ін. Консультує з питань вигодовування, складає індивідуальний план вакцинації
Лікар Стоматолог Азарій Мирослава Євгеніївна на Doc.ua
Київ, вул. Введенська, 4
Володіє всіма сучасними техніками і процедурами в лікуванні карієсу та його ускладнень, а також некаріозних уражень зубів і захворювань слизових оболонок порожнини рота у дітей. Велику увагу приділяє питанням зниження поширеності карієсу у дітей
Лікар Ортодонт Миколаєва Арина Дмитріївна на Doc.ua
Київ, вул. В. Липковського (Урицького), 18, 2 поверх
Лікар спеціалізується на ортодонтії. Проводить огляд, міофункціональну терапію, роботу зі знімними і незнімними ортодонтичними апаратами, з різними видами брекет-систем, з багатопетлевою технікою. Лікує порушення прикусу, аномалії положення зубів, порушення функції зубощелепного апарату. Також, проводить підготовку пацієнта до тотальної реабілітації
Лікар Стоматолог, Пародонтолог Степаненко Богдана Віталіївна на Doc.ua
Київ, вул. Срібнокільська, 20
Лікар спеціалізується на стоматології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, професійну гігієну, консервативне лікування захворювань тканин пародонта. Лікує такі захворювання і патології, як: гінгівіт, пародонтит. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Стоматолог Степаненко Андрій Іванович на Doc.ua
Київ, ул. Академика Ефремова, 11
Степаненко Андрій Іванович спеціалізується на лікуванні дітей різної вікової категорії. Займається під місцевим знеболенням видаленням молочних зубів, дитячим протезуванням, професійною гігієною порожнини рота
Лікар Ортодонт, Стоматолог Капетій Ганна Іванівна на Doc.ua
Київ, вул. Кирилловская, 126/2
Володіє методами профілактики і лікування зубощелепних аномалій. Пропонує різні способи вирівнювання неправильно виросли зубів і виправлення прикусу, в тому числі займається установкою брекет-систем. Грамотний, акуратний в роботі фахівець.