Дитячі лікарі Києва

Лікар Логопед Войтова  Віта  Геннадіївна на Doc.ua
Київ, вул.Родини Крістерів, 20
Мене звуть Віта. Приходьте до мене на консультації та заняття з радістю позаймаюся з вашою дитиною, і ми виправимо всі недоліки мовлення (заїкання, шепелявість, гаркавість, гугнявість, навіть нездатність вимовляти слова в певному порядку).
Лікар УЗД-фахівець Новокщонов Іван Сергійович на Doc.ua
с.Новосілки, вул. Олександрівська 1
Консультація
Проведення ультразвукових досліджень.
Лікар Ортодонт Анохіна Катерина Миколаївна на Doc.ua
Катерина Миколаївна володіє всіма технологіями ортодонтичного лікування порушень прикусу і інших варіантів зміщення зубного ряду у дорослих і дітей. Доктор Анохіна проводить лікування з використанням як трейнерів і пластинок, так і брекет-систем, включаючи невидимі.
Лікар Неонатолог Скиба Марина Сергіївна на Doc.ua
Марина Сергіївна проводить інтенсивну терапію новонароджених, диференціальну діагностику та подальше лікування різних патологічних станів, що виникають у новонароджених. Також доктор Скиба навчає батьків основам по догляду за малюком.
Лікар Офтальмолог Пархомчук Леся Володимирівна на Doc.ua
Леся Володимирівна веде офтальмологічний прийом для дорослих і дітей, проводить повне дослідження якості зору, діагностику судинних патологій сітківки, глаукоми, катаракти, займається видаленням сторонніх тіл з кон'юнктиви і рогівки, промиванням носо-сльозних каналів, підбором окулярів і лінз.
Лікар Реабілітолог Шаблій Ярослав Анатолійович на Doc.ua
Лікар-реабілітолог, здійснює ортопедичну, післяопераційну і дитячу реабілітацію після черепно-мозкових травм, травм хребта, операцій на головному мозку, інсультів, а також масаж (лікувальний, спортивний, іспанська, перкусійні, дитячий, антицелюлітний, медовий і ін.).
Лікар Ортодонт, Стоматолог Ковальова Ольга Анатоліївна на Doc.ua
Здійснює лікування ортодонтичними апаратами знімними і незнімними, використовує брекет-системи (традиційні і безлігатурні або самолігуючі).
Лікар Рентгенолог Хаджі Оксана Орестівна на Doc.ua
Лікар-рентгенолог, спеціалізується на проведенні рентгенологічного обстеження дітей та дорослих. Володіє всіма основними методами діагностичних досліджень в області рентгенології.
Лікар Анестезіолог Бугаєв Олександр Володимирович на Doc.ua
Лікар-анестезіолог, володіє сучасними методами анестезії у дітей та дорослих. Спеціалізується на лікуванні при важких станах, проведенні реанімації і надання невідкладної допомоги.
Лікар Педіатр Бондарець Юлія Іванівна на Doc.ua
Спостерігає дітей з перших днів життя до 18 років. Виявляє захворювання дихальних шляхів, шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи. Проводить діагностику алергічної патології, а також інфекцій дитячого віку. Призначає сучасне лікування з індивідуальним підходом. Займається організацією вигодовування дітей раннього віку. Визначає тактику і графік виконання вакцинації