Дитячі лікарі Києва

Лікар Стоматолог Міхєєва-Лисюк Марія Сергіївна на Doc.ua
Марія Сергіївна - фахівець в напрямку загальної стоматології. Лікар проводить лікування і реставрацію зубів, відбілювання і професійну чистку, шинування зубів. Лікар приймає дорослих пацієнтів, а також веде дитячий прийом.
Лікар Отоларинголог Кокуца Альона Анатоліївна на Doc.ua
Олена Анатоліївна спеціалізується на лікуванні захворювань вуха, горла, носа у дітей. Проводить лікування аденоїдиту, хронічного риніту, синуситу, отиту та інших захворювань ЛОР-органів.
Лікар Хірург Петрик Сергій Михайлович на Doc.ua
Лікар здійснює хірургічні операції в області дитячої хірургії, гепатології, колопроктології та гастроентерології. Сергій Михайлович проводить хірургічне лікування доліхоколон, гострих запальних захворювань м'яких тканин. Також працює з іншими проблемами, пов'язаними з гострою і планової дитячою хірургією
Лікар УЗД-фахівець Шипот Галина Миколаївна на Doc.ua
Постійний учасник медичних тематичних конференцій і форумів виконує комплексні ультразвукові обстеження внутрішніх органів, суглобів, лімфатичних вузлів. Галина Миколаївна проводить діагностику дітей з самого раннього віку, застосовуючи сучасні методики. Доктор вільно володіє англійською мовою, що дозволяє приймати іноземних пацієнтів
Лікар Педіатр, Кардіоревматолог Шатілова Оксана Валеріївна на Doc.ua
Оксана Валеріївна спеціалізується на діагностиці, лікуванні та профілактиці гострих і хронічних захворювань у дітей. Є педіатром і дитячим кардіоревматологом. Проводить вакцинацію і становить індивідуальний графік щеплень, консультує з питань раціонального вигодовування дітей до року. Веде прийом дітей від 0 до 18 років
Лікар Рентгенолог Коваль Станіслав Сергійович на Doc.ua
Коваль Станіслав Сергійович
Станіслав Сергійович спеціалізується на рентгенології (комп'ютерній томографії) і радіонуклідній діагностиці. Виконує весь спектр досліджень і методик мультиспіральної комп'ютерної томографії.
Лікар Ортопед, Терапевт Чекалова Юлія Валеріївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на ортопедії і терапії. Займається лікуванням таких захворювань, як: карієс, ерозія зубів, періодонтит, пульпіт, руйнування зубів
Лікар Стоматолог Ванюшкін Іван Миколайович на Doc.ua
Лікар спеціалізується хірургічній, ортопедичній та загальній стоматології. Займається лікуванням таких захворювань, як: часткова адентія, повна адентія, пародонтит, періодонтит, рецесія ясен
Лікар Алерголог, Педіатр Черниш Юлія Ростиславівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на педіатрії та алергології. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, алергічний риніт, ангіна, ГРВІ, цистит, коліт, кропив'янка, харчова алергія, кропив'янка, кір, краснуха, скарлатина. Постійний учасник наукових конференцій
Лікар Сімейний лікар Юрченко Катерина Олександрівна на Doc.ua