Анна Сергіївна - дитячий нейропсихолог, веде прийом дітей від 2 до 18 років (включно). Працює з такими проблемами, як: затримка психомовного розвитку, діти з когнітивною недостатністю, труднощі у навчанні, гіперактивність, поведінкові проблеми, контроль емоцій.
Ольга Віталіївна – доказова фахівчиця, яка знаходить індививідуальний підхід до кожного маленького пацієнта, даруючи малюку посмішку на прийомі, відповідаючи на всі запитання та скарги батьків.
Сімейний лікар другої категорії. Працює за принципами доказової медицини і міжнародних протоколів. Займається лікуванням гіпертонічної хвороби, ішемічної хвороби серця, стенокардії, гастриту, хр. панкреатиту, ГРВІ, хр. бронхіту та ін.
Наталія Миколаївна спеціалізується на проведенні класичного масажу а також лікувального, дитячого, антицелюлітного, лімфодренажного, баночного, розслабляючого. Приймає дорослих та дітей від 0.
Лікар загальної практики та сімейної медицини. Спеціалізується на комплексному підході до діагностики, лікування та профілактики захворювань у пацієнтів різного віку. Забезпечує індивідуальний підхід та підтримку здоров’я для всієї родини.
Анна Романівна веде прийом дітей від народження до 18 років. Проводить профілактику і лікування сезонних захворювань, алергії, захворювань травної, дихальної та сечовидільної системи, первинну діагностику імунодифіциту і аутоімунних захворювань, психосоматичних проблем у дітей і підлітків. Консультує з питань правильного догляду за дітьми, їх вигодовування і вакцинації.
Лікар-дерматокосметолог, атестований фахівець з динамічної лазерної епіляції Moveo. Лариса Володимирівна - досвідчений фахівець в області косметології, приймає дорослих і дітей. Лікар виконує мезотерапію, пілінги та догляди, контурну пластику і апаратну косметологію, допомагає пацієнтам з проблемами шкірного покриву (акне, демодекоз і т. д.)
Лікар невролог Тишковець Ольга Ігорівна має великий досвід роботи, проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування таких захворювань і патологій, як: епілепсія, тикозні розлади, перинатальне ураження головного мозку, ДЦП, розлади аутистичного спектру, СДУГ та ін.