Дитячі лікарі Києва

Лікар Ендокринолог, Сімейний лікар Остапчук Анна Игоревна на Doc.ua
Лікар Педіатр, Неонатолог Письменний  Олексій  Васильович  на Doc.ua
Лікар Дерматолог, Дерматовенеролог Авдєєва Марія Георгіївна на Doc.ua
Лікар дерматолог займається діагностикою та лікуванням захворювань шкіри таких як: акне, алопеція, алергічний дерматит, атопічний дерматит, себорейний дерматит, псоріаз, піодермія, грибкові ураження шкіри.
Лікар Логопед Аніщенко Вікторія Миколаївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на логопедії. Проводить консультативний прийом, корекційні заняття, логопедичний масаж, заняття з гарнітурою ForBrain, діагностику Томатіс. Лікує такі захворювання і патології, як: дизартрія, заїкання, афазія, алалія, дислалія. Веде прийом для дітей від 2-х років
Лікар Косметолог Іщенко-Лещинська Валентина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на косметології, також є тренером б'юті-школи. Проводить навчання лікарів технікам введення БТА (ботулінотерапія) і видає сертифікати. Проводить консультативний прийом, ботулінотерапію, мезотерапію, біоревіталізацію, тредліфтинг (нитьовий ліфтинг), контурну пластику обличчя і тіла, лікування акне, лазерне видалення волосся та ін. Допомагає впоратися з косметологічними дефектами. Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Ортодонт Дорофтей Софія Василівна на Doc.ua
Високопрофесійний ортодонт. Спеціалізується на виправленні прикусу. Використовує в роботі всі види брекет-систем: металеві брекети, керамічні брекети, самолігуючі брекети і т.д.
Лікар Кардіолог, УЗД-фахівець, Сімейний лікар Суюнбаєв Богдан Аркадійович на Doc.ua
Ведення амбулаторних пацієнтів із захворюваннями дихальної, серцево-судинної систем, сечостатевої системи. Виконує ЕКГ з інтерпретацією даних, введення холтера і інтерпретація даних, виконання ехокардіографії. Консультації щодо сезонної та планової вакцинації. Онлайн-консультації.
Лікар Трихолог, Дерматовенеролог Лабузова Руслана Юріївна на Doc.ua
Руслана Юріївна лікар дерматовенеролог, трихолог. Спеціалізується на діагностиці та лікування шкіри і її придатків. Проводить дерматоскопію, біопсію шкіри.
Лікар Дієтолог, Педіатр Горобець Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Горобець Анастасія Олександрівна
Анастасія Олександрівна спеціалізується на лікуванні таких захворювань і патологій: надлишкова вага/ожиріння, недобір ваги, метаболічний синдром, синдром подразненого кишечника, запальні захворювання кишечника, закреп, анемії, функціональні та запальні захворювання печінки, муковісцидоз, патологія нирок, розлади харчової поведінки.
Лікар Масажист Костенко Андрій на Doc.ua
Фахівець займається лікуванням різноманітних захворювань шляхом використання масажних технік. Приймає пацієнтів з болем у ділянці хребта та нижніх кінцівок, гіпертонічною хворобою, радикулітом, артритом, остеохондрозом, бронхіальною астмою. Систематично підвищує свою кваліфікацію на курсах за фахом.