Дитячі лікарі Києва

Лікар Масажист Кравчук  Ніна Михайлівна на Doc.ua
Професія масажиста – це не лише робота, а справжнє покликання, яке спрямоване на допомогу людям, підтримку їхнього здоров'я та поліпшення якості життя. Пріоритет у роботі – турбота про кожного клієнта, врахування його індивідуальних потреб і застосування найбільш ефективних методик і технік для досягнення стійких результатів. Володію техніками оздоровчого, лікувального, спортивного, корекційного та лімфодренажного масажу. Досвід надання допомоги військовим на сході країни під час активних бойових дій дав глибоке розуміння важливості відновлення фізичного і ментального здоров’я. Ціную професійний підхід та постійно вдосконалюю свої навички, щоб досягати найкращих результатів у роботі.
Лікар Масажист, Реабілітолог Кулинко  Микола  Григорович на Doc.ua
Лікар Логопед, Дефектолог Дубогрій  Оксана  Іванівна на Doc.ua
Лікар логопед-олігофренопедагог, досвід роботи якої перевищує 7 років. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні патологій мови, заїкуватості. Проводжу коригування звуковимови, а також логопедичний масаж. Позбавляю дизартрії, алалії та фонетико-фонематичних порушень мови.
Лікар Ортодонт, Стоматолог Нечай Катерина Анатоліївна на Doc.ua
Лікар Педіатр Дабіжа Дарина Володимирівна на Doc.ua
Лікар Ендокринолог, Сімейний лікар Ніколайчук  Вікторія Станіславівна  на Doc.ua
Сфера діяльності - загальна ендокринологія. Спеціалізуюсь на питаннях ендокринної патології, яка призводить до порушення менструального циклу, гінекомастії і порушень репродуктивної функції та прицільно займаюсь проблемами безпліддя (чоловічого і жіночого), де причина - ендокринні порушення. Окремий напрямок роботи - нормалізація маси тіла, в залежності від причин і гормонального статусу. Дана робота проводиться в тісній співпраці з гінекологами, андрологами, терапевтами, першою рекомендацією яких є нормалізація маси тіла з метою ефективного лікування синдрому полікістозних яєчників (СПКЯ), метаболічного синдрому. Займаюсь веденням вагітності і лактації у жінок з ендокринною патологією. Коло компетенцій об'ємне - проводжу діагностику і лікування цукрового діабету (в т.ч. підбір дієти і корекція інсулінотерапії), метаболічного синдрому (зайва вага, порушення вуглеводного і холестеринового обміну) і захворювань наднирників. Також здійснюю установку інсулінових помп, систем постійного контролю рівня глюкози (CGMS), оцінку результатів УЗ-діагностики, пункційної біопсії, гормональних показників. Проводжу консультації відносно необхідності оперативного втручання, підготовку до процедури у випадку її необхідності. Здійснюю післяопераційне спостереження пацієнтів з операціями на щитовидній залозі. А також проводжу підготовку до санаторно-курортного лікування.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Інглятовська Анастасія Олександрівна на Doc.ua
Київ, Киевская область, г. Вишневое, ул. Европейская 30-а
Сімейний лікар, терапевт. Лікує такі захворювання, як: ГРВІ, бронхіт, запалення легенів, панкреатит, гіпертонічна хвороба, остеохондроз хребта та ін.
Лікар Кардіохірург Озерянський Назар Андрійович на Doc.ua
Київ, вул. Братиславська, 5а
Доктор Озерянський Н.А. здійснює хірургічну терапію вроджених і набутих кардіопатологій у дітей різних вікових груп. Назар Андрійович є співавтором 7 медичних статей і 1 патенту в області кардіохірургії.
Лікар Стоматолог Турянська Наталія Ігорівна на Doc.ua
Київ, Мельникова, 49
Лікар спеціалізується на терапевтичній стоматології: займається лікуванням карієсу різного ступеня складності (в тому числі пришийного), ерозії емалі, дефектів навколо десневої області зуба, пломбування. Виконує гігієнічні чистки порожнини рота, комплексне зняття зубних відкладень в процесі лікування і як профілактику стоматологічних захворювань
Лікар Стоматолог Артеменко Віктор Олександрович на Doc.ua
Київ, вул. Кавказька, 12
Лікар-стоматолог, спеціалізується на терапевтичній та дитячій стоматології, а також хірургії. До кожного пацієнта (особливо дітям) намагається знайти індивідуальний підхід, щоб зробити лікування якомога більш приємним процесом.