Дитячі лікарі Києва

Київ, вул. Кудрявська, 5 (вхід з Кудрявського узвозу)
Лікар спеціалізується на діагностиці, лікуванні та супроводі дітей з проблемами психічного здоров'я. Проводить психотерапевтичні консультації. Займається гомеопатичним веденням пацієнтів всіх вікових груп
Лікар-отоларинголог, веде прийом пацієнтів всіх вікових груп, в тому числі і дітей, діагностує і розробляє план лікування ЛОР-захворювань. Виконує ЛОР-ендоскопію.
Юлія Сергіївна – лікар дерматовенеролог. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні шкірно-венерологічних захворювань, а також грибкових захворювань шкіри, нігтів, волосся у дорослих та дітей.
Київ, Кловський узвіз 14/24
З 2014 року інтернатура і магістартура в УВМА – терапевтичний прийом , 2016 стажування та навчання ортодонтичного\ортопедичного прийому в приватній клінці. В 2016 отримав спеціалізацію терапевта, 2018 ортопеда, в 2019 ортодонта. Лікар навчався функціональному протоколу лікування в нейромязовій концепції - лікування патологій суглоба СНЩС та прикусу. Вивчає поглиблено гнатологію з 2018 року.
Галина Михайлівна веде прийом дорослих і дітей з 12 років. Спеціалізується на лікуванні аномалії рефракції, блефаритів і доброякісних новоутворень повік, деструкції скловидного тіла, запальних і дистрофічних захворювань сітківки, місцевого порушення кровообігу
Лікар-дерматолог другої категорії.
Київ, вул. Регенераторна, 4, корп. 8
Лікар - дитячий і дорослий отоларинголог. Займається проведенням скринінгової тимпанометрії, промиванням лакун мигдалин, промиванням пазух носа методом «кукушка» та іншими діагностичними та лікувальними процедурами
У професійну область інтересів Олександра Володимировича входить лікування остеопорозу, хвороб м'язів, артрозу, остеохондрозу. Також даний фахівець веде прийом дітей - лікує кривошию, сколіоз, клишоногість, дисплазію кульшових суглобів і ін.
Лікар педіатр. Надає кваліфіковану допомогу в усуненні захворювань дитячого віку. Лікує гострі респіраторні захворювання, захворювання кишечника, бронхіт, пневмонію, дерматит і ін. Проводить аускультацію, пульсоксиметрію, отоскопію.
Отоларинголог надає весь спектр медичних послуг від консультації до діагностики та індивідуально підібраного лікування при хронічному тонзиліті, аденоїдах, синуситах, отитах, травмах та інших патологіях носа, вуха, горла. Постійно працює над професійним удосконаленням своїх знань, діагностичних і лікувальних навичок