4.6
Лікар Отоларинголог Шмарова Світлана Вікторівна на Doc.ua

Відгуки про лікаря Шмарова Світлана Вікторівна

Лікар першої категорії
11 років досвіду
Дорослі
Діти
ЛОР лікар першої категорії з десятирічним досвідом роботи консервативного і кріолікування захворювань верхніх дихальних шляхів: риніти, синусити, фарингіти, аденоїди та ін.
КріоЛОРіка, медичний центр
<p>Консультация и осмотр - 200 грн.</p> <p>Консультация и осмотр врача с назначением схемы лечения - 280 грн.</p>
пр. В. Лобановского, 5 ана карті
Солом'янський
300 грн
Вибачте :(
В даний момент запис до лікаря через наш сервіс не ведеться
Рейтинг
4.6
К-сть відгуків
20
Рекомендації
19
1
Рейтинг
Рейтинг лікаря розраховується на основі
реальних відгуків пацієнтів
Звернетесь ви знову до лікаря?
Так Ні
Як Ви оцінюєте консультацію?
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про лікаря
20 Відгуки
Рекомендую
Татьяна 05 Лютий 2018
Хороший врач. Мне нравиться очень. Я к ней не первый раз хожу.
Рекомендую
Кирилл 08 Грудень 2017
Хороший доктор, уже не первый раз к нему ходим.
Рекомендую
Анна 18 Серпень 2017
Понравилась работа врача.
Рекомендую
Светлана 05 Жовтень 2016
Врач внимательная и компетентная, все было прекрасно! Приду через месяц на криодеструкцию, уже ее рекомендую.
Рекомендую
Елена 22 Січень 2016
Прийомом задоволена. Єдине, що не сподобалось - специфічний запах від інструментів: під час процедури (а я робила кріодеструкцію мигдалин) я побоювалась, щоб не спрацював рвотний рефлекс від цього запаху, а після процедури даний запах "був зі мною" ще годин 15...
Рекомендую
Наталья 16 Січень 2016
Хороший доктор, меня все устроило: компетентность, внимательность. Приемом осталась довольна.
Рекомендую
Дмитрий 04 Березень 2015
Врачом остались очень довольны. Она была достаточно компетентна и не задавала лишних вопросов.
Рекомендую
Денис 14 Лютий 2015
Врач хорошо отнеслась к ребенку, подготовила его к предстоящим процедурам. Приемом остались довольны.
Рекомендую
Виктория 04 Грудень 2014
Врач хорошая, вылечила меня полностью, очень рада и довольна.
Рекомендую
Татьяна 06 Листопад 2014
Довольна врачом, ее подходом к пациенту. Я очень боялась проходить необходимую процедуру, но доктор сумела меня успокоить.
chevron_left 1 2
Показати ще 3 Відгукиautorenew
chevron_right

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ