Дитячі лікарі Києва

Лікар-педіатр і дитячий алерголог веде патронаж дітей від народження, проводить комплексні профілактично-діагностичні огляди. Консультує з питань вакцинації. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні алергічних, гострих респіраторних захворювань у дітей, хвороб шлунково-кишкового тракту та ін.
Анна Валеріївна займається лікуванням захворювань шлунково-кишкового тракту, шкіри, дихальної системи. Лікар бере активну участь в медичних міжнародних симпозіумах і тренінгах. Володіє навичками введення різних видів ін'єкцій, виконує ЕКГ. Веде прийом пацієнтів з 7 років
Лікар-педіатр, неонатолог, яка веде прийом пацієнтів у віці до 18 років. Доктор вміє знайти правильний підхід не тільки до своїх маленьких пацієнтів, а й до їхніх батьків, а також завжди готова проконсультувати з питань здоров'я вашої дитини
Олексій Леонідович компетентний в проведенні лікувально-оздоровчого, лимфодренажного, антицелюлітного, спортивного та загального масажу. Допомагає позбутися від болю в голові і шиї, дискомфорті в області хребта, запальних процесів в суглобах і наслідків травм. Працює з дорослими пацієнтами та дітьми віком від 5-ти років
Григорій Олександрович проводить сучасну мініінвазивну хірургічну корекцію ЛОР-патологій. Доктор Шаров в рівній мірі володіє техніками проведення малих і великих операцій на ЛОР-органах, включаючи по видаленню аденоїдів, мигдаликів, пластиці носової перегородки, видалення новоутворень слизової вуха/горла/носа, вогнищ гнійних процесів і ін.
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні гострих і хронічних дерматозів, алергодерматозів, грибкових уражень шкіри. Досконало володіє методом дерматоскопії, займається вилученнями доброякісних новоутворень лазером і радіохвилею
Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Оксана Вячеславівна проводить лікування і діагностику хвороб шкіри, нігтів, волосся. Діагностує і лікує гострі шкірні патології, хронічні захворювання (псоріаз, екзема, вугрової хвороба та інші), хвороби, що передаються статевим шляхом (мікоплазми, уреаплазми, дерматофіброма і т.д.). Має навички дерматоскопії, видалення доброякісних новоутворень шкіри, діатермокоагуляції і кріодеструкції. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років
Лікар-отоларинголог вищої категорії, протягом 25 років займається лікуванням захворювань верхніх дихальних шляхів і онкологічних захворювань ЛОР-органів. Крім того, видаляє поліпи, виконує операції на перегородці носа і виробляє пункцію приносових пазух. Займається реабілітацією глухоти, виконує рінохірургічні операції.
Проводить консервативне та оперативне лікування захворювань ЛОР-органів. Використовує медикаменти з доведеною ефективністю, застосовує міжнародні протоколи лікування захворювань. Має багаторічний досвід малоінвазивних втручань в отоларингології. Постійно підвищує свій професійний рівень.
Київ, вул. Січових Стрільців, 21
Доктор спеціалізується на подології. Займається вирішенням таких проблем, як: оніхокріптоз, оніхогріфоз, оніхомікоз, всі стадії мозолів, натоптиші, пітливість стоп. Проводить апаратний педикюр і манікюр, лікує врослі нігті за допомогою пластин і скоб