Дитячі лікарі Києва

Київ, ул. Ярослава Ивашкевича, 6/8А
Оксана Вячеславівна проводить лікування і діагностику хвороб шкіри, нігтів, волосся. Діагностує і лікує гострі шкірні патології, хронічні захворювання (псоріаз, екзема, вугрової хвороба та інші), хвороби, що передаються статевим шляхом (мікоплазми, уреаплазми, дерматофіброма і т.д.). Має навички дерматоскопії, видалення доброякісних новоутворень шкіри, діатермокоагуляції і кріодеструкції. Веде прийом дорослих та дітей від 3 років
Лікар-отоларинголог вищої категорії, протягом 25 років займається лікуванням захворювань верхніх дихальних шляхів і онкологічних захворювань ЛОР-органів. Крім того, видаляє поліпи, виконує операції на перегородці носа і виробляє пункцію приносових пазух. Займається реабілітацією глухоти, виконує рінохірургічні операції.
Проводить консервативне та оперативне лікування захворювань ЛОР-органів. Використовує медикаменти з доведеною ефективністю, застосовує міжнародні протоколи лікування захворювань. Має багаторічний досвід малоінвазивних втручань в отоларингології. Постійно підвищує свій професійний рівень.
Київ, вул. Січових Стрільців, 21
Доктор спеціалізується на подології. Займається вирішенням таких проблем, як: оніхокріптоз, оніхогріфоз, оніхомікоз, всі стадії мозолів, натоптиші, пітливість стоп. Проводить апаратний педикюр і манікюр, лікує врослі нігті за допомогою пластин і скоб
Ірина Юріївна – лікар акушер-гінеколог, спеціаліст УЗД. Спеціалізується на корекції порушень менструального циклу, лікуванні безплідності запального та ендокринного генезу, патології шийки матки, запальних захворювань органів малого тазу, ендометріозу, інфекцій, що передаються статевим шляхом, міоми матки тощо.
Вадим Васильович спеціалізується на загальній та дитячій травматології та ортопедії. Проводить дитячий прийом з перших днів життя. Займається вправлением вивихів плечової кістки, здійснює закриту репозицію фрагментів перелому кісток, пункцію суглобів, накладення гіпсу, м'яких пов'язок. Має навички з мануальної терапії, первинної хірургічної обробки ран.
Медичний психолог, супервізор, гештальт-терапевт. Оксана Володимирівна працює з дорослими і підлітками. Займається питаннями: розуміння і прийняття себе, особистих кордонів, самореалізації, гострих кризових ситуацій, життєвого балансу, труднощів стосунків, ситуацій непростого вибору, сімейних конфліктів, проблем материнства, фобій, тривожних станів і депресій
Ірпінь, вул. Г. Сковороди, 23
Буча, вулиця Бориса Гмирі 7
Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і видалення чужорідних тіл.
Київ, пр-т В. Лобановського, 5а
ЛОР вищої категорії, займається лікуванням запальних і інфекційних захворювань вухо / горла / носа консервативними, хірургічними та кріометодамі.
Олександр Миколайович веде лікарську практику в якості лікаря-терапевта, сімейного лікаря та гастроентеролога, в його завдання входить виявлення та терапія широкого спектру захворювань системи травлення, органів дихання і сечовиділення та ін. систем організму.