Дитячі лікарі Києва

Логопед-дефектолог проводить логопедичні заняття, заняття з пристроєм Forbrain, логопедичний масаж, рефлексотерапію. Займається лікуванням дислалії, дизартрії, алалії, заїкання у дітей. Приймає маленьких пацієнтів з мовними і психічними затримками в розвитку: СДУГ, синдромом Дауна. Працює з дітьми дошкільного віку з подолання мовних порушень, постановкою і автоматизацією звуків, навчає грамотного і зв'язного мовлення.
Артем Миколайович спеціалізується на дорослій та дитячій психіатрії. Приймає дітей із 11 років. Веде консультативний прийом та сеанси психотерапії
Лікар-дерматовенеролог, трихолог, косметолог. Веде прийом для дітей і дорослих. Пройшла курси по косметології та ін'єкційним методикам
Бровари, вул. Сергія Москаленка, 41
Яна Вікторівна – лікар отоларинголог (ЛОР). Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань вуха, горла та носа. Приймає дорослих та дітей з 8 років.
Фахівець з фізичної реабілітації
Алла Юріївна займається лікуванням гострих та хронічних захворювань ЛОР-органів, проведенням медичних оглядів, консультативного прийому. Також лікар проводить такі маніпуляції: ендоскопічне обстеження ЛОР-органів, риноскопія, отоскопія, непряма ларингоскопія, фарингоскопія, промивання лакун мигдаликів, промивання пазух носа, промивання вух, видалення сторонніх тіл гортаноглотки, носа та вуха, видалення сірчаних корків, зупинка носової кровотечі, передня і задня тампонади носа.
Масажист, проводить сеанси масажу для дорослих і дітей
Київ, вул. Генерала Шаповала 2, ЖК «Смарагдовий»
Наталія Єлізарівна – спеціалізується на лікуванні захворювань спортсменів, пов'язаних із підвищеним фізичним навантаженням. Лікар приймає дорослих та дітей віком від 10 років.
Масажист, працює з дорослими і дітьми від 3-х років, проводить класичний лікувальний масаж, лікує остеохондроз, спондильоз, спондилоартроз, протрузії дисків, дитячий сколіоз. Активно використовує масажні масла і лікувальні мазі, а також, допоміжні лікувальні засоби: аплікатори Ляпко, масажні інструменти, вібромасажери, апарати магнітотерапії, масажні банки, квантової і лазерної терапії і т.п.
Ярослав Анатолійович є кваліфікованим масажистом, що володіє роками практичного досвіду і відточеними до досконалості навичками масажу. Ярослав Анатолійович виконує всі види масажу, включаючи масаж для немовлят, масаж лікувальний і класичний, масаж антицелюлітний і лімфодренажний.