Стоматолог вищої категорії, спеціальність - терапевтична стоматологія. Професійна сфера зайнятості - лікування каріозних пошкоджень зуба, гігієнічна чистка порожнини рота (з використання професійних засобів), відтворення твердих тканин зуба.
Віталій Володимирович - досвідчений лікар-стоматолог, його сфера діяльності і професійних інтересів - видалення зубів будь-якої складності, резекція верхівки кореня, також доктор займається дентальної імплантацією
Лікар стоматолог-хірург, проводить реставрацію твердих тканин зуба, лікування пульпіту, періодонтиту, карієсу, а також професійну гігієну порожнини рота. Спеціаліст в хірургічній стоматології.
Спеціалізується на терапевтичному, хірургічному розділах стоматології, пародонтології. В роботі перевагу віддає Вектор-терапії, лазеро-, озонотерапії, проводить зубозберігаючі процедури.
Дитячий стоматолог, в професійні інтереси якого входить лікування каріозних пошкоджень, ремінералізуюча терапія, герметизація фісур, індивідуальне навчання гігієні.
Стоматолог-терапевт (перша категорія), здійснює реставрацію твердих тканин зуба, протезування, полум'яне відбілювання, професійну гігієну порожнини рота, а також лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту.