Приватні лікарі Харкова

Лікар Косметолог Скібіцька Юлія Олександрівна на Doc.ua
Юлія Олександрівна - кваліфікований косметолог, в її сферу спеціалізації входить лазерне омолодження, різні види ліфтингу, пілінги і чищення обличчя, лазерна епіляція, масаж обличчя, безопераційна корекція фігури і всілякі косметологічні догляди.
Лікар Проктолог Кобзар Анатолій Леонідович на Doc.ua
Лікар проктолог першої категорії, на протязі останніх 15 років успішно лікує хвороби товстої, а також прямої кишки, усуваючи геморой, аноректальний свищ, тріщину заднього проходу і ін.
Лікар Уролог Бублик Андрій Віталійович на Doc.ua
Бублик Андрій Віталійович
Андрій Віталійович займається лікуванням захворювань сечовидільної системи у дітей. Проводить сучасну діагностику, призначення схеми лікування
Лікар Ендокринолог Коляда Ольга Вікторівна на Doc.ua
Коляда Ольга Вікторівна – висококваліфікований ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринних дитячих захворювань. Активно займається лікуванням цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози, гіпофіза та надниркових залоз, порушень обміну речовин, а також різноманітних дитячих захворювань. Завдяки своєму постійному прагненню до професійного вдосконалення та використанню новітніх медичних технологій, Ольга Вікторівна надає високоякісну медичну допомогу, спрямовану на покращення здоров'я та якості життя пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець Черевашенко Марія Георгіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, УЗД-діагностику, розшифровку діагностичних досліджень. Щорічно Марія Георгіївна бере участь в конференціях з різних питань ультразвукової діагностики, акушерства і гінекології, а також сімейної медицини
Лікар Невролог Карабан Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Щорічно лікар бере участь в практичних тематичних курсах підвищення кваліфікації з питань невропатології. Загальний стаж роботи Вікторії Сергіївни налічує понад 15 років. У 2015 році вона отримала другу кваліфікаційну категорію
Лікар Дерматовенеролог Серопян Дар'я Вячеславівна на Doc.ua
Дерматовенеролог. Проводить мезотерапію, біоревіталізацію, контурну пластику, ліфтинги, пілінги, доглядові процедури. Лікує такі захворювання, як розацеа, дерматит, акне, себорея, грибкові захворювання.
Лікар Терапевт, Ендокринолог Несвит Марина Миколаївна на Doc.ua
Лікар Стоматолог, Імплантолог, Стоматолог-хірург Сані Біло  Дангаджі на Doc.ua
Лікар стоматолог хірург, імплантолог. Спеціалізується на загальній та хірургічній стоматології. Також лікар проводить імплантації.
Лікар Офтальмолог Іваніга  Вікторія  Юріївна на Doc.ua
“Енерджайзер” Люботинської філії “Око”. Життєрадісність та веселий характер спонукають зайвий раз завітати до її кабінету. Дбайливо залучає пацієнта та його рідних до процесу прийняття рішень та лікування. Не відпустить вас, не відповівши на всі можливі питання.