Приватні лікарі Харкова

Лікар Стоматолог-ортопед, Ендодонтист, Стоматолог-терапевт Новіцький  Віталій  Анатолійович на Doc.ua
Харків, проспект Перемоги, 59
Стоматолог, володіє навичками лікування зубів з використанням стоматологічного мікроскопу. Навички лікаря й використання мікроскопу, роблять лікування ще більш ефективним та прогнозованим.
Лікар Стоматолог-терапевт Корнус  Світлана  Валеріївна на Doc.ua
Харків, пр-т. Науки, 41/43
Стоматолог-пародонтолог. Лікар спеціалізується на лікуванні карієсу, професійні чистки зубів, вектор-терапія, лікуваня кореневих каналів, відбілювання зубів.
Лікар Стоматолог Онисько Михайло Михайлович на Doc.ua
Лікар займається терапевтичної стоматологією - лікує каріозні пошкодження зубів, а також ускладнення, викликані цими ушкодженнями у вигляді пульпіту, періодонтиту. Проводить чистку зубів, естетичну реставрацію, володіє технікою імплантології.
Лікар Дерматовенеролог Костюкова Юлія Володимирівна на Doc.ua
Діагностує клінічні прояви хвороби на нігтях, волоссі, шкірі, статевих органах. Проводить лікування венеричних, шкірних хвороб, грунтуючись на загальному самопочутті пацієнта і симптомах.
Лікар Косметолог Скібіцька Юлія Олександрівна на Doc.ua
Юлія Олександрівна - кваліфікований косметолог, в її сферу спеціалізації входить лазерне омолодження, різні види ліфтингу, пілінги і чищення обличчя, лазерна епіляція, масаж обличчя, безопераційна корекція фігури і всілякі косметологічні догляди.
Лікар Проктолог Кобзар Анатолій Леонідович на Doc.ua
Лікар проктолог першої категорії, на протязі останніх 15 років успішно лікує хвороби товстої, а також прямої кишки, усуваючи геморой, аноректальний свищ, тріщину заднього проходу і ін.
Лікар Уролог Бублик Андрій Віталійович на Doc.ua
Бублик Андрій Віталійович
Андрій Віталійович займається лікуванням захворювань сечовидільної системи у дітей. Проводить сучасну діагностику, призначення схеми лікування
Лікар Ендокринолог Коляда Ольга Вікторівна на Doc.ua
Коляда Ольга Вікторівна – висококваліфікований ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринних дитячих захворювань. Активно займається лікуванням цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози, гіпофіза та надниркових залоз, порушень обміну речовин, а також різноманітних дитячих захворювань. Завдяки своєму постійному прагненню до професійного вдосконалення та використанню новітніх медичних технологій, Ольга Вікторівна надає високоякісну медичну допомогу, спрямовану на покращення здоров'я та якості життя пацієнтів.
Лікар УЗД-фахівець Черевашенко Марія Георгіївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на УЗД-діагностиці. Проводить консультативний прийом, УЗД-діагностику, розшифровку діагностичних досліджень. Щорічно Марія Георгіївна бере участь в конференціях з різних питань ультразвукової діагностики, акушерства і гінекології, а також сімейної медицини
Лікар Невролог Карабан Вікторія Сергіївна на Doc.ua
Щорічно лікар бере участь в практичних тематичних курсах підвищення кваліфікації з питань невропатології. Загальний стаж роботи Вікторії Сергіївни налічує понад 15 років. У 2015 році вона отримала другу кваліфікаційну категорію