Дитячі лікарі Харкова

Лікар Психолог Мосієнко Тетяна Михайлівна на Doc.ua
Харків, вул. Кооперативна, 22
Висококваліфікований фахівець по сенсорному розвитку, в коло професійних інтересів якого входить робота з дітьми, що мають різні розлади і порушення, по типу синдрому дефіциту уваги і гіперактивності, або розладів аутистичного спектру (дитячий аутизм, синдром Аспергера і ін.)
Лікар Дерматовенеролог Мішеніна Олена Сергіївна на Doc.ua
Багаторічний практичний досвід в сфері дерматології і венерології дозволяє успішно проводити діагностику і лікування захворювань шкірних покривів і інфекцій, що передаються статевим шляхом гострого і хронічного характеру. Висококваліфікований фахівець широкого профілю.
Лікар Фізіотерапевт, Реабілітолог Малишко  В’ячеслав  Миколайович на Doc.ua
В’ячеслав Миколайович – досвідчений лікар-реабілітолог та масажист, який допоможе вам повернути здоров’я та рухливість. Лікар володіє техніками масажу, мануальної та кінезіотерапії, тейпування, реабілітації з використанням системи Redcord.
Лікар Логопед Коваленко Наталія Миколаївна на Doc.ua
Харків, пр. Гагаріна, 4
Дефектолог, працює з дітьми з порушенням звуковимови, аутистичним спектром, раннім дитячим аутизмом, дисграфією (порушення письма), дислексією (порушення читання), діскалькулілею (порушення рахункових операцій). Приймає дорослих пацієнтів з афазією, порушенням звуковимови, а також з порушенням темпу ритмічної організації мовлення.
Лікар Психолог Уварова Тетяна Володимирівна на Doc.ua
Харків, вул. Полтавський шлях, 123, 2 поверх, офіс 11
Тетяна Володимирівна професійний психолог, а також вона ABA-терапист. Працює з дітьми, які мають аутичні розлади та інші порушення в розвитку (ДЦП, ЗПР, розумова відсталість). Лікує всі види пізнавальних, мовних та емоційних порушень, і проводить сімейні консультування.
Лікар Уролог Бублик Андрій Віталійович на Doc.ua
Бублик Андрій Віталійович
Андрій Віталійович займається лікуванням захворювань сечовидільної системи у дітей. Проводить сучасну діагностику, призначення схеми лікування
Лікар Ендокринолог Коляда Ольга Вікторівна на Doc.ua
Коляда Ольга Вікторівна – висококваліфікований ендокринолог, яка спеціалізується на діагностиці та лікуванні ендокринних дитячих захворювань. Активно займається лікуванням цукрового діабету, захворювань щитоподібної залози, гіпофіза та надниркових залоз, порушень обміну речовин, а також різноманітних дитячих захворювань. Завдяки своєму постійному прагненню до професійного вдосконалення та використанню новітніх медичних технологій, Ольга Вікторівна надає високоякісну медичну допомогу, спрямовану на покращення здоров'я та якості життя пацієнтів.
Лікар Офтальмолог Іваніга  Вікторія  Юріївна на Doc.ua
“Енерджайзер” Люботинської філії “Око”. Життєрадісність та веселий характер спонукають зайвий раз завітати до її кабінету. Дбайливо залучає пацієнта та його рідних до процесу прийняття рішень та лікування. Не відпустить вас, не відповівши на всі можливі питання.
Лікар Логопед Соколкова Ірина Костянтинівна на Doc.ua
Харків, пл. Свободи, 8
Харків, пр. Ювілейний, 57 а
Харків, вул. Соколова, 4
Логопед, сприяє подоланню мовних розладів у дітей з раннім аутизмом, діагностує і проводить корекцію різних за своєю природою порушень мовлення у дітей. Розвиває мотивацію і бажання у дітей ходити на заняття, активно залучає до процесу лікування батьків.
Лікар Рентгенолог Левадний Борис Євгенійович на Doc.ua
Харків, вул. Григорівське шосе, 55
Лікар стоматолог. Надає послуги рентгенодіагностики та комп'ютерної томографії зубів, щелеп, верхньощелепних синусів і височно- нижньощелепних суглобів.