Приватні лікарі Івано-Франківська

Лікар Уролог П'ятничук Владислав Миронович на Doc.ua
Лікар-уролог. Володіє основними сучасними методами діагностики, профілактики та лікування урологічних захворювань. Проводить і оцінює результати урофлоуметрії і цистометрії. Проводить УЗ-діагностику органів черевної порожнини, органів мошонки і статевого члена.
Лікар Стоматолог, Ендодонт Бецко Назар Михайлович на Doc.ua
Лікар спеціалізується на стоматології та ендодонтії. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, пломбування, видалення, імплантацію, протезування зубів, підбір схеми лікування. Лікує захворювання і патології порожнини рота. Постійно удосконалює рівень кваліфікації.Веде прийом для дітей від 10 років
Лікар Подолог Гришук Галина Ярославівна  на Doc.ua
Галина Ярославівна - подолог, майстер манікюру і педикюру. Надає повний спектр медичних послуг з профілактики, діагностики та терапії захворювань стопи.
Лікар Подолог Гришук Галина Ярославівна  на Doc.ua
Галина Ярославівна - подолог, майстер манікюру і педикюру. Лікує грибкові захворювання, оніхолізис, оніхогрифоз, оніхомікоз, гіперкератоз, гіпергідроз
Лікар Ревматолог Рибак Христина Степанівна на Doc.ua
Христина Степанівна проводить лікування подагри, реактивного артриту, ревматичного артриту, системної склеродермії, системного червоного вовчаку, гранулематозу Вегенера, хвороби Бехчета, лейкоцитокластичного васкуліту, анкілозуючого спондилоартриту, остеоартрозу, дерматополіміозиту, псоріатичного артриту, ревматоїдного артриту, синдрому Шегрена
Лікар Дерматовенеролог Кучер Марія Василівна на Doc.ua
Лікар проводить діагностику та лікування: псоріазу, алопеції, екземи, фотодерматозу, акне, мікозу гладкої шкіри, себореї, корости, оніхомікозу, розацеа, склеродермії, алергічно-контактного дерматиту, піодермії, герпесу, вітіліго, мікроспорії, нейродерміту, червоного плоского лишаю, кандидозу
Лікар Хірург Джігір Карло Васильович на Doc.ua
Лікар Ортодонт, Стоматолог Мінько Марта Ростиславівна на Doc.ua
Івано-Франківськ, вул. Горбачевського, 50
Основними напрямки роботи для лікаря є терапевтична, ортодонтична та дитяча стоматологія. Вона проводити професійну чистку зубів, лікує каріозні пошкодження, встановлює брекет-системи.
Лікар Стоматолог Дрешер Дмитро Михайлович на Doc.ua
Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 6
Дмитро Михайлович займається терапевтичним лікуванням зубів. Він спеціалізується на ендодонтичному лікуванні, використовуючи операційний мікроскоп.
Лікар Дерматолог, Косметолог Дубчак Соломія Володимирівна на Doc.ua
Соломія Володимирівна — лікар дерматокосметолог. Займається лікуванням шкірних захворювань, проводить косметологічні процедури по очищенню, догляду та омолодженню шкіри. Виконує мезотерапію, біоревіталізацію, плазмоліфтинг, контурну пластику. Спеціаліст апаратної косметології