Ольга Фрідріхівна - педіатр, сімейний лікар, фахівець з медицини невідкладних станів. Проводить діагностику і лікування широкого спектру захворювань терапевтичного профілю, ведення дитини до року, консультації з питань вакцинації та правильного догляду за дітьми та ін.
Давид Юрикович - фахівець в області лікування захворювань ендокринної системи. Лікар займається лікуванням цукрового діабету, патологій щитовидної залози, захворювань наднирників, гіперандрогенії, синдрому полікістозних яєчників і т.д. Приймає пацієнтів з 16 років.
Олена Дмитрівна спеціалізується на дерматовенерології, косметології та трихології. Займається лікуванням алергічного контактного дерматиту, грибкових уражень волосистої частини голови і нігтів, піодермії, себорейного дерматиту, розацеа, демодекозу та ін.
Ірина Миколаївна – лікар педіатр вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань у дітей від 0 до 18 років. Також лікар розробляє особисті плани вакцинацій.
Консультує з приводу корекції грудного вигодовування.
Оксана Сергіївна спеціалізується на кардіології. Працює за принципами доказової медицини і міжнародних протоколів. Займається лікуванням таких захворювань, як: гіпертонічна хвороба,
гострий інфаркт міокарду, ішемічна хвороба серця
хронічна ревматична хвороба серця, порушення ритму серця. Також Оксана Сергіївна виконує електрокардіографія (ЕКГ) та ехокардіографія (УЗД серця).
Лікар Костиркін О.А. проводить огляд, спостереження та лікування пацієнтів із захворюваннями шлунково-кишкового тракту, дихальних шляхів, проводить профілактику дефіцитних станів, контроль динаміки фізичного психоемоційного розвитку у дітей, займається формуванням індивідуального плану вигодовування, розробляє індивідуальний календар вакцинації.
Лікар проводить консультації, призначає лікування та розписує графік вакцинації дітям від народження до 18 років. Консультує стосовно грудного годування.