Дніпро

за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Дієтолог, Сімейний лікар Коваль Юлія Иванівна  на Doc.ua
Лікар Дієтолог, Ендокринолог Наконечна Юлія Юріївна на Doc.ua
Наконечна Юлія Юріївна — лікар ендокринолог-дієтолог із 7-річним досвідом, спеціалізується на лікуванні ендокринних захворювань та індивідуальному підході до харчування. Займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, а також проводить консультації з питань харчування для пацієнтів із ожирінням, подагрою, атеросклерозом та іншими захворюваннями. Має кваліфікації у дієтології та ендокринології, отримані на базі НУОЗУ ім. П. Л. Шупика. Є членом Асоціації дієтологів України, Асоціації превентивної медицини та клубу хелс-коучів України.
Лікар Гастроентеролог, Дієтолог, Терапевт Борисова Юлія Василівна на Doc.ua
Лікар другої категорії
Займається лікуванням і профілактикою захворювань шлунково-кишкового тракту у дорослих. Є експертом у лікуванні всіляких патологій слизової шлунка, функціональних розладів кишечника, рефлюксної хвороби, патологій печінки і жовчного міхура різного генезу, харчових розладів
Лікар Дієтолог Серебрянська Лариса Станіславівна на Doc.ua
Лара Серебрянська є досвідченим лікарем-нутриціологом, дієтологом і гастроентерологом, тренером з розвитку та ефективності особистості. За свою тривалу практичну Діяльність Лара Серебрянська заснувала імідж-центр естетики та розвитку особистості «My Sun Life» і «Центр корекції ваги і розвитку особистості».
Лікар Дієтолог, Косметолог, Масажист Ярушевська Маргарита на Doc.ua
4.5
Дієтолог, масажист, косметолог, проводить екологічне відновлення здоров'я, біоенергетичний масаж обличчя і тіла, спеціалізується на корекції ваги, очищенні організму SPA Detox.
Лікар Дієтолог, Косметолог, Масажист, Психолог Мінкіна Ельвіра Ігорівна на Doc.ua
Лікар косметолог, масажист, дієтолог, а також психолог, проводить корекцію вікових змін обличчя і тіла, різні види масажу, апаратну корекцію фігури. Спеціаліст в області корекції ваги і метаболічних процесів, надання допомоги пацієнтам з залежностями (алкогольної, нікотинової, харчової), проблемами, пов'язаними з працевлаштуванням і міжособистісними відносинами.