Наконечна Юлія Юріївна — лікар ендокринолог-дієтолог із 7-річним досвідом, спеціалізується на лікуванні ендокринних захворювань та індивідуальному підході до харчування. Займається діагностикою та лікуванням захворювань щитоподібної залози, цукрового діабету, а також проводить консультації з питань харчування для пацієнтів із ожирінням, подагрою, атеросклерозом та іншими захворюваннями. Має кваліфікації у дієтології та ендокринології, отримані на базі НУОЗУ ім. П. Л. Шупика. Є членом Асоціації дієтологів України, Асоціації превентивної медицини та клубу хелс-коучів України.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 4 відгуки
Надежда 19 Лютий 2025
Прием прошел отлично, остались хорошие впечатления. Доктор приятная в общении, подробно подходит к поставленной задаче и вопросу, никаких замечаний, я довольна доктором
Валерія 13 Лютий 2025
Юлія Юріївна добрий фахівець. По аналізах одразу зрозуміла що потрібно моєму організму, змогла розв'язати моє питання по щитоподібній залозі тому йду на поправку завдяки Юлії Юріївни. Мені візит дуже сподобався.
Катерина 23 Січень 2025
Юлія Юріївна найкращий фахівець. Дуже уважна, приємна у спілкуванні, змогла вирішити те питання які у мене роками не могли вирішити попередні лікарі. Буду ще до неї ходити надалі, це найкращий фахівець якого я зустрічала, тільки Юлія Юріївна змогла підказати рішення проблеми.
Василь 04 Грудень 2024
Лікар дуже уважно поставилася до проблеми, уважно все оглянула, все перемірила, з усім ознайомилась. Лікар розписала дуже гарне лікування, назначила здати необхідні аналізи. Я дуже задоволений лікарем. Всі рекомендації лікаря я виконую, планую звернутися до лікаря на наступний прийом після курсу лікування