Лікар-гінеколог, завдання якого полягає в збереженні жіночого здоров'я. Надає спеціалізовану допомогу пацієнткам дитячого і підліткового віку. Компетентна в питаннях порушень статевого розвитку, захворювань молочних залоз, збою менструального циклу, захворювань запального генезу.
Лікар-уролог. Проводить консультативний прийом, огляд, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: цистит, уретрит, пієлонефрит, камені, пісок в нирках, кісти, пухлини в органах сечостатевої системи та ін.
Марина Дмитрівна працює в області лікування шкірних і волосяних покривів. Допомагає при вугровій висипці, акне, демодекоз, лишаї та інших захворюваннях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Макаренко В.Є. є кваліфікованим алергологом, регулярно підвищує свій професійний рівень на конференціях, семінарах та лекціях з загальнотерапевтичних і алергологічним темам в Україні та Європі. Авторству Вікторії Євгенівни належить 17 публікацій.
Веде прийом підлітків (з 14 років) і дорослих. Допомагає розібратися в проблемах з самореалізацією, роботою, сімейних відносин і партнерських, впоратися з залежностями, депресіями, харчовими розладами і т.д. Багаторазово брала участь в телепередачах на 51 каналі, в проектах міжнародних та українських психоаналітичних організацій (конференції, семінари).
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в дерматології і венерології. Допомагає пацієнтам з дерматитами, себореєю, акне, демодекозом та іншими дерматологічними проблемами і захворюваннями, що передаються статевим шляхом: хламідіоз, трихомоніаз та ін.
Лікар-терапевт вищої категорії виробляє комплексний аналіз здоров'я пацієнта на підставі його фізичних, соціальних і психологічних особливостей. Здійснює підбір оптимального лікування і контроль за його здійсненням. Крім того, доктор є фахівцем ультразвукової діагностики