Приватні лікарі Дніпра

Лікар-гінеколог, завдання якого полягає в збереженні жіночого здоров'я. Надає спеціалізовану допомогу пацієнткам дитячого і підліткового віку. Компетентна в питаннях порушень статевого розвитку, захворювань молочних залоз, збою менструального циклу, захворювань запального генезу.
Лікар-уролог. Проводить консультативний прийом, огляд, підбирає схему лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: цистит, уретрит, пієлонефрит, камені, пісок в нирках, кісти, пухлини в органах сечостатевої системи та ін.
Марина Дмитрівна працює в області лікування шкірних і волосяних покривів. Допомагає при вугровій висипці, акне, демодекоз, лишаї та інших захворюваннях.
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Сімейний лікар Тельнов Андрій Леонідович на Doc.ua
4.0
Дніпро, ул. Січеславська набережна 16Б
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Кардіолог, Терапевт Мандрика Яна Михайлівна на Doc.ua
4.0
Лікар Макаренко В.Є. є кваліфікованим алергологом, регулярно підвищує свій професійний рівень на конференціях, семінарах та лекціях з загальнотерапевтичних і алергологічним темам в Україні та Європі. Авторству Вікторії Євгенівни належить 17 публікацій.
Зак Максим Юрійович
Головний лікар, кандидат медичних наук, старший науковий співробітник, лікар гастроентеролог, терапевт вищої категорії.
Дніпро, вул. Князя Володимира Великого, 16
Веде прийом підлітків (з 14 років) і дорослих. Допомагає розібратися в проблемах з самореалізацією, роботою, сімейних відносин і партнерських, впоратися з залежностями, депресіями, харчовими розладами і т.д. Багаторазово брала участь в телепередачах на 51 каналі, в проектах міжнародних та українських психоаналітичних організацій (конференції, семінари).
Лікар спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань в дерматології і венерології. Допомагає пацієнтам з дерматитами, себореєю, акне, демодекозом та іншими дерматологічними проблемами і захворюваннями, що передаються статевим шляхом: хламідіоз, трихомоніаз та ін.
Лікар-терапевт вищої категорії виробляє комплексний аналіз здоров'я пацієнта на підставі його фізичних, соціальних і психологічних особливостей. Здійснює підбір оптимального лікування і контроль за його здійсненням. Крім того, доктор є фахівцем ультразвукової діагностики