Приватні лікарі Дніпра

Лікар веде первинний огляд пацієнтів, використовуючи в практиці фізикальні методи обстеження (пальпація, перкусія, аскультація), у разі наявності показань, направляє пацієнтів на дообстеження (лабораторне та функціональне обстеження, огляди лікарів вузького профілю), веде пацієнтів з хронічними захворюваннями, проводить медичний догляд за здоровими дітьми віком до 3х років, підтримує своєчасну вакцинопрофілактику, відповідно до віку, а також виявляє фактори ризику розвитку хронічних захворювань та розповідає про важливість профілактичного підходу.
Дніпро, вул. Титова, 29 (Дитяча поліклініка СБЛ№1)
Лікар проводить психотерапію та консультування з дорослими, дітьми (від 3-х років) і сімейними парами. Групова психотерапія з підлітками (від 10-ти - до 18 років). Формат короткостроковий, проблемно-орієнтованої і тривалої психоаналітичної психотерапії. У повному обсязі діагностує особистість і пізнавальні (когнітивні) процеси - оцінка навичок, особистісні профілі, профорієнтація і т.д.
Дніпро, вул. Троїцька, 37
Трихолог, проводить усунення таких проблем, як лупа, сухість волосся, випадіння волосся.
Як пульмонолог, лікар проводить спірометрії з пробами (з лікарськими інгаляторами). Лікує такі захворювання, як пневмонія, хронічний бронхіт, бронхіальна астма, обструктивне захворювання легень, саркоїдоз, муковісцидоз, плеврит
Лікар вищої категорії Мазуркевич Людмила Володимирівна, має значний досвід роботи в галузі неврології. Професійно проводить консультативні прийоми, діагностику і лікування захворювань
Психолог і психотерапевт, займається індивідуальним, груповим консультуванням дітей. Пріоритетний напрямок роботи - рішення проблем дитячо-батьківських відносин, дитячих неврозів, порушень психо-емоційного розвитку, складнощів у взаєминах між матір'ю і дитиною (рання стадія), проблем підліткового віку, посттравматичних розладів. Веде англомовний прийом.
Дніпро, просп. Олександра Поля, 103
Лікар хірург дитячий вищої категорії, проводить операції (мала амбулаторна хірургія), спрямовані на лікування всіх хірургічних патологій у дітей.
Хірург, ангіолог. В область професійних інтересів Олега Михайловича входить хірургічне лікування різних захворювань, що виникають в кровоносній системі - варикозу, тромбофлебіту, тромбозу та інших.
Агафонова Ірина Анисимівна
Лікар алерголог вищої категорії (з 1980 р.), кандидат медичних наук, нагороджена золотою медаллю і дипломом у 2012 році Верховної Ради України "За вагомий особистий внесок у розвиток вітчізняної освіти та науки". Займається лікуванням бронхіальної астми, кропив'янки, атопічного дерматиту та ін.