Лікар Гастроентеролог, Гепатолог, Терапевт Прішва Світлана Василівна на Doc.ua

Відгуки про Прішва Світлана Василівна

Висококваліфікований лікар, який проводить комплексну діагностику та лікування широкого спектру захворювань з області пульмонології і гастроентерології. Також, крім роботи, Світлана Василівна веде активну наукову діяльність, що разом з великим стажем підвищує рівень професіоналізму даного фахівця
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 141 відгук

Орина 25 Червень 2026
Світлана Василівна хороший лікар. Все мені доступно пояснила, роз'яснила усі незрозумілі моменти, чітко розписала лікування. Все було доволі ясно, зрозуміло, коротко та по ділу з її сторони.
Алла 19 Червень 2026
Візит пройшов чудово. Я отримала від лікаря відповіді на усі свої запитання. Професійна лікарка, дуже чоловічна.
Каріна 18 Червень 2026
Все дуже сподобалося на візиті.
Юрій 05 Червень 2026
Олеся 21 Травень 2026
Все сподобалося на візиті.
Наталія 21 Квітень 2026
Дуже мені все сподобалося. Це був мій другий візит уже у цього лікаря, лікар мене гарно прийняла, проконсультувала. Обов'язково буду ще звертатися, візит пройшов просто прекрасно.
Олександр 30 Березень 2026
Тетяна 27 Березень 2026
Уважна, професійна, компетентна.
Вікторія 19 Березень 2026
Віра 02 Березень 2026
Світлана Василівна дуже хороший лікар, приділила мені дуже багато часу. Візит дійсно пройшов чудово.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11