Професійно лікує психологічні проблеми та захворювання: апатія, депресія, порушення сну, панічні напади, порушення працездатності, уваги та пам'яті, синдром хронічної втоми, неконтрольована агресія, страхи та фобії. Стрес та розлади складних життєвих обставин (конфлікти в сім'ї, на роботі, важка хвороба, розрив відносин, втрата або розлучення тощо). Комплекс неповноцінності. Конфлікти з рідними та близькими, нерозуміння. Невпевненість в собі. Низька самооцінка. Втрата сенсу життя. Психологічні травми. Емоційні проблеми.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 807 відгуків
Направлено до клініки
Наталія 02 Травень 2026
На жаль нічого хорошого.
Ірина 01 Травень 2026
Все супер було на візиті, лікар сподобався. Рекомендація яка була надана стосовно цього спеціаліста, підтвердилася на всі сто відсотків, тому я дуже залишилася усім задоволена.
Заррина 28 Квітень 2026
Я була у Тетяни Андріївни на першому прийомі і вона своїм підходом, допомогла мені подолати мою тревогу пов'язаною із війною. Мій сон налагодився вже в ту же ніч. Дуже вдячна за допомогу.
Олександра 10 Квітень 2026
Дякую платформі doc.ua, за те що допомогли підібрати такого класного психіатра! Вона змогла знайти підхід до мого важкого стану після болісного розлучення. Зараз мені вже набагато краще.
Марія 06 Квітень 2026
Безух Татьяна Андреевна помогла мне справиться с эмоциональным выгоранием на тяжелой работе. Я уже не верила, что смогу вернуться к нормальной работе. Сейчас продолжаю общаться с ней онлайн.
Ніколь 03 Квітень 2026
Дякую за відмінну консультацію. Лікарка виділила головне з моєї хаотичної розповіді стосовно моїх аб'юзивних стосунків із колишнім чоловіком. Я вийшла з прийому з відчуттям ясності в голові. Рекомендую!
Олена 30 Березень 2026
В мене була тривала депресія і ця лікарка мені допомогла з нею впоратись. Її схема лікування дала результат вже за кілька днів.
Елизавета 23 Березень 2026
Тетяна Андріївна побачила мою проблему з важкою депресією вже після першої консультації. Це не просто рецепт на стіл, а повноцінна стратегія одужання.
Марія 12 Березень 2026
Доктор Безух помогла мне найти ответы на вопросы, которые я не могла решить годами. Я сама по себе человек тревожный и замкнутый Потому оценила её прямолинейность и умение направить мысли в нужное русло. Результат есть, и он стабильный.
Наталія 02 Березень 2026
Була онлайн консультація. Тетяна Андріївна дуже акуратно підняла складні теми дитячих травм, але зробила це так, що я не відчула дискомфорту. Щиро дякую.