Лікар Акушер-гінеколог, УЗД-фахівець Крисенко   Таїсія  Едуардівна на Doc.ua

Крисенко Таїсія Едуардівна

Таїсія Едуардівна – лікар акушер-гінеколог. Проводить консультування пацієнтів з питань акушерства та гінекології. Займається діагностикою, лікуванням та профілактикою запальних захворювань органів малого тазу. Здійснює планові огляди, використовуючи сучасні методи діагностики патологій шийки матки. Виконує кольпоскопію, забір урогенітальних аналізів, біопсію шийки матки, пайпель-біопсію ендометрію та ін.
ГІНЕКОЛОГІЧНИЙ ЧЕКАП в МЦ Verum
Ми підтримуємо прагнення кожної української жінки бути здоровою, щоб бути сильною. Ми надаємо знижку на комплекси послуг у чекапі тільки для того, щоб зробити доступною медичну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються.
05:39:08
КОНСУЛЬТАЦІЯ АКУШЕРА-ГІНЕКОЛОГА З РІДИННОЇ ЦИТОЛОГІЄЮ ТА ПОВТОРНОЮ ОНЛАЙН-КОНСУЛЬТАЦІЄЮ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ АНАЛІЗІВ в МЦ Verum
Внесіть у графік обов’язкових справ плановий візит до лікаря-гінеколога!
КОНСУЛЬТАЦІЯ ЛІКАРЯ-ГІНЕКОЛОГА+ ТА УЗД ОРГАНІВ МАЛОГО ТАЗУ в МЦ Verum
Профілактичний огляд – це єдиний надійний метод своєчасно виявити насторожувальні ознаки та запобігти важким ускладненням. Зробіть крок назустріч своєму здоров'ю!
ПРОФІЛАКТИКА БЕЗ КОМПРОМІСІВ в МЦ Verum
Профілактичний огляд – це єдиний надійний метод своєчасно виявити насторожливі ознаки та запобігти важким ускладненням.
7 днiв

Лікарі поблизу