Лікар Мамолог, Онколог, Хірург, Ендоскопіст, Дерматоонколог Кулик Сергій Олександрович на Doc.ua
Сергій Олександрович - фахівець в області хірургічних втручань при доброякісних і злоякісних пухлинах шкіри, утвореннях молочних залоз, ендоскопічних досліджень. Багаторічний досвід роботи дозволяє йому безпомилково діагностувати та оперувати різні пухлини шкіри, консультувати пацієнтів на до- і післяопераційному етапах лікування. Виконав понад 10 тисяч оперативних втручань при доброякісних і злоякісних пухлинах шкіри, утвореннях молочних залоз. Проводить профілактичні огляди, консультації, діагностику та лікування пацієнтів з па
Мамологічний чекап до 40 років в МЦ Verum
Ми підтримуємо прагнення кожної української жінки бути здоровою, щоб бути сильною. Ми надаємо знижку на комплекси послуг у чекапі тільки для того, щоб зробити доступною медичну допомогу всім жінкам, які до нас звертаються.
Мамологічний чекап після 40 років в МЦ Verum
Онкомамологічний Check Up в МЦ Verum
Дуже важливо вчасно відвідувати профілактичні прийоми після лікування молочної залози через, нажаль, можливі ризики ремісії. Тому ми раді анонсувати нові онкомамологічні чекапи
Консультація дерматоонколога та дерматоскопія в МЦ Verum
Акційна пропозиція від лікаря-дерматоонколога, хірурга-онколога, мамолога та онколога Кулика Сергія Олександровича

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ