Валід Джалаловіч - лікар гастроентеролог вищої категорії, паразитолог, гепатолог. Спеціалізується на лікуванні широкого спектру захворювань шлунково-кишкового тракту. Займається лікуванням захворювань печінки, гастродуаденіта, холангіту, гельмінтозів та ін.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 183 відгуки
Тетяна 07 Листопад 2024
Все пройшло просто чудово, це гарний, кваліфікований освічений лікар. Я все отримала, на що рохраховувала, він знає все в цій темі, визначив причину мого стану та діагноз,надав мені повністю план лікування, я вже займаюся цим і дуже задоволена консультацією та отриманою інформацією. Дуже вдяна лікарю, він дуже грамотний паразитолог,я вважаю, що він найкращий лікар, який допомагає реально! Рекомендую його всім, звератйтеся до нього!
Віктор 07 Листопад 2024
Лікар віднісся до мене дуже добре, уважно вислухав мої скарги та дав корисні свої рекомендації. Рекомендую
Анна 05 Листопад 2024
Лікар дуже уважний, професіонал з великої літери, унікальний лікар! Лікар дуже сподобався
Бобровіцька Юлія 15 Жовтень 2024
Рекомендую лікаря. Завжди виявляє причину захворювання, а не лікує симптоми. Єкономія часу, енергії, грошей і нервів. Благодарствую і бажаю вдячних пацієнтів. Дуже задоволена.
Олександр 17 Вересень 2024
Лікар професійно виконує свою роботу, лишнього нічого не радить.
Іван 13 Червень 2024
Лікар має правильний підхід, добре проконсультував, вникнув у проблему й пояснив які можуть бути наслідки.
Анна 23 Травень 2024
Максим 16 Травень 2024
У лікаря був вже не перший раз, раніше у лікаря лікувався. Я дуже задоволений лікарем, лікар досвідчений, прийом сподобався