Вадим Юрійович є кваліфікованим фахівцем в області операбельних втручань на підшлунковій залозі, печінці та жовчовивідних шляхах, досвідченим лікарем-гепатологом, експертом з еферентної терапії. У напрацюваннях Вадима Юрійовича безліч опублікованих наукових статей, патентів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 167 відгуків
Олександр 04 Вересень 2025
Вадим Юрійович чудовий спеціаліст, мені все дуже сподобалось, дуже гарна та інформативна консультація, лікар назначив додаткові обстеження, після проходження планую звертатись повторно.
Ольга 29 Серпень 2025
Все сподобалося на візиті. Дякую.
Олеся 20 Серпень 2025
Яніна 18 Серпень 2025
Олена 15 Серпень 2025
Лікар дуже культурний. Усе мені розповів, що мене цікавило. Сподобалася консультація. Усе пройшло добре на візиті, дійсно хороший лікар. Таких би лікарів па більше на всю Україну.
Олена 15 Серпень 2025
Усе сподобалося на консультації в лікаря.
Наталія 08 Серпень 2025
Це найкращий спеціаліст у якого мені довелося бути по стану мого здоровʼя. Все чітко, конкретно, з головне уважно , людяно та оптимістично.. Лікар не сказав «Ну все, тут тільки різати», як це говорили інші лікарі, а сказав «Ми зробимо все, щоб цього уникнути».
Наталія 22 Липень 2025
Доволі гарний лікар, видно що має великий стаж у своїй роботі. Нам все дуже сподобалося на візиті.
Анна 14 Липень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Все розказав мені чітко стосовно моєї проблеми. Уважно ознайомився з усіма обстеженнями, надав прекрасно консультацію і визначив у чому саме полягає проблема.