Вадим Юрійович є кваліфікованим фахівцем в області операбельних втручань на підшлунковій залозі, печінці та жовчовивідних шляхах, досвідченим лікарем-гепатологом, експертом з еферентної терапії. У напрацюваннях Вадима Юрійовича безліч опублікованих наукових статей, патентів.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 145 відгуків
Тетяна 20 Грудень 2024
Була перший раз на візиті у цього лікаря. Але мені все дуже сподобалося, роботу свою лікар виконав прекрасно. Враження після візиту у даного лікаря залишилося позитивне.
Святослав 16 Грудень 2024
Мы всем очень довольны. Доктор очень вежливый, умеет выслушать, умеет морально поддержать, когда у пациента тяжело на душе. Мы очень благодарны доктору, дай Бог доктору здоровья!
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Антон 12 Грудень 2024
Я задоволений прийомом у цього лікаря, мене все влаштувало, дякую.
Олена 09 Грудень 2024
Прием у доктора не был долгим, но и за короткое время, доктор все доступно объяснил какая есть проблема, дал рекомендации и направление на стационар, замечаний к доктору не было
Валентин 05 Грудень 2024
Лікар хороший спеціаліст. Дуже сподобалося що лікар хоче визначити в чому полягає проблема і відповідно зацікавлений, щоб її вирішити. У нього немає фінансових якихось привілегій, всім дійсно хоче допомогти й зробити так щоб людині було добре.
Олена 10 Жовтень 2024
Оксана 07 Жовтень 2024
Все було добре , все влаштовує.
Анастасія 24 Вересень 2024
Доктор прекрасный специалист, вежливый, аккуратный, была удалена аденома быстро, почти безболезненно и без осложнений. Рекомендую всем этого специалиста.
Анатолій 12 Серпень 2024
Прийом пройшов добре, лікар компетентний, знає свою роботу, швидко відповів на всі наші питання, які нас цікавили, дав рекомендації з лікування, візитом до лікаря задоволені
Ольга 12 Серпень 2024
Лікар сподобався, прийняв вчасно, все по суті розказав, візитом задоволені