Сфера професійної діяльності доктора Корсунської О. І. включає вивчення і корекцію проблем, пов'язаних з вторинним імунодефіцитом, супроводжуючим псоріазом, хронічним вірусним гепатитом В і С, рецидивні хронічні захворювання ЛОР-органів, шкіри, слизових оболонок і т. д.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 83 відгуки
Валерія 07 Листопад 2024
Дуже сподобалась консультація, лікарка приємна, допомогла мені.
Дарина 10 Вересень 2024
Доволі інформативно та чітко пройшла консультація. Лікар мені дуже сподобався своїм професійним підходом до справи.
Богдан 15 Серпень 2024
Приємно поспілкувалися з цим лікарем. Було назначене лікування, надіюся воно дасть свій позитивний результат. Наразі залишився всім повністю задоволений.
Олена 24 Липень 2024
Лікар мені дуже сподобався, консультація пройшла чудово.
Сергій 15 Травень 2024
Онлайн консультація відбулась за часом, лікарка усе пояснила, розказала. Я отримав бажане від зустрічі, тому залишився задоволеним.
Дарья 08 Квітень 2024
Доктор очень хороший специалист, мне очень понравился доктор, открытая, приятная, доктор хорошо объясняет. Онлайн консультация очень понравилась
Олексій 26 Березень 2024
Досвідчений лікар, дуже сподобався
Анжеліка 20 Березень 2024
Очень приятный в общении доктор, хорошо все объяснила. Онлайн консультация понравилась
Микита 30 Січень 2024
Все було добре. До лікаря буду ще записуватися. Лікар достатньо прискіплив до всіх нюансів, на все звертав увагу, це дуже важливо
Дарья 16 Січень 2024
Отличный врач, помог! Единственный врач, который мне помог выяснить что со мной происходит, предложила альтернативу в лечении