Сторінка 5. Сторінка 5: УЗД слинних залоз в Києві(126)
від 500 грнУЗД
Оксфорд Медікал (Oxford Medical) на Липківського надає широкий спектр діагностичних послуг за допомогою сучасного ультразвукового обладнання. У центрі можна пройти дослідження органів сечостатевої системи чоловіків і жінок, органів черевної порожнини, молочних залоз, щитовидної залози та ін. Діагностику проводять фахівці з великим досвідом успішної роботи ще
УЗДвід 430 грн
УЗД слинних залоз430 грн
- Оплата карткою,
OUTRÈ CLINIC - центр здоров'я та краси основним нашим завданням та ідеологією є турбота про здоров'я людини та запобігання хворобам раніше, ніж стан організму дав збій ще
УЗДвід 500 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр «Владімед-Ритм» пропонує широкий спектр послуг для пацієнтів, діагностику та лікування різних захворювань організму. Центр працює за сучасними медичними стандартами, забезпечуючи індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Тут можна отримати консультацію лікаря, пройти необхідні обстеження та отримати рекомендації щодо лікування. ще
УЗД слинних залоз (педіатрія)590 грн
- Дитяча кімната,
- Оплата карткою,
Клініка Viva на Троєщині має сучасне діагностичне відділення, у якому усі пацієнти можуть отримати доступні і якісні послуги в сфері функціональної, ультразвукової, ендоскопічної, нейрофізіологічної і лабораторної діагностики. Тут ви за найкоротші терміни отримаєте розгорнуту інформацію про власне здоров'я. ще
УЗД слинних залоз590 грн
Експерти, лікарі вищої категорії і кандидати медичних наук, доценти та асистенти клінічних кафедр медичного університету, націлені на «мозковий штурм» для вирішення складних ситуацій в області внутрішньої медицини, кардіології, спортивної медицини, акушерстві та гінекології. У клініці активно використовується віддалений аналіз кардіологічних досліджень; холтерівське моніторування ЕКГ, яке полягає в тривалій реєстрації ЕКГ в умовах щоденної активності пацієнта з подальшим аналізом отриманої записи - це лише незначна частина можливостей ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
УЗДвід 490 грн
Ультразвукове дослідження слинних залоз (парне)490 грн
- Дитяча кімната,
УЗД слинних залоз590 грн
Центр «Просто» надає можливість відвідати не тільки консультації кваліфікованих фахівців, а й пройти діагностичні дослідження. У клініці доступна така діагностика, як: МРТ, УЗД-діагностика, ехокардіографія ще
- Пн-Сб: 8:00-20:00
- Вс: 10:00-18:00
вул. Закревського 61\2. На карті
Деснянський , м.Чернігівська, м.Лісова
УЗДвід 600 грн
УЗД Слинних залоз + кольорове /енергетичне допплерівське картування600 грн
Медичний центр PULSE пропонує інформативну та доступну діагностику стану організму, а саме ультразвукову діагностику, електрокардіографію, дерматоскопію та інші види функціонального дослідження організму ще
УЗДвід 450 грн
УЗД слинних залоз (діти)500 грн
УЗД плевральних порожнин450 грн
- Оплата карткою,
Діагностичний центр на вул. Закревського є найновішим у нашій мережі діагностичних МРТ-центрів у м.Києві, яка працює з 2010 року. Перевагами цього центру є: розташування – на початку жилмасиву Троєщина, зручна транспортна розв’язка, конкурентні ціни, графік роботи без вихідних, виконання повного сучасного спектру МРТ-досліджень, наявність УЗД. Діагностика у центрі проводиться на МРТ-апараті General Electric Signa HDxt 1,5 TL та УЗД-апараті Philips Clearvue 850. Знижка 5%, при замовленні онлайн. Безкоштовний Wi-fi. Наявність парковки. ще
УЗДвід 500 грн
- Оплата карткою,
Медичний центр "ГруальМед" - сучасний медичний заклад, що пропонує широкий спектр послуг для дорослих і дітей, зокрема дерматологічні, неврологічні, сімейні послуги та УЗД діагностику,подологію,естетичну медицину . Основні характеристики "ГруальМед": Професійний персонал: Досвідчена команда лікарів Сучасне обладнання: Останні медичні технології. Індивідуальний підхід: Персонал враховує індивідуальні потреби. Широкий спектр послуг: Дерматологія, неврологія, УЗД, кардіологія, ЕКГ тощо. Сімейний лікар: Дбаємо про здоров'я всієї родини. Конфіденційність: Збереження конфіденційності медичних даних. Місія "ГруальМед": Підтримка та вдосконалення здоров'я пацієнтів - наш пріоритет. Запрошуємо до нашого центру для найкращої медичної допомоги в вашому районі. ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-17:00