Медичний центр «Оксфорд Медікал»

Діагностичний центр

У медичному центрі «Оксфорд Медікал» у Житомирі можна пройти всі види ультразвукових обстежень для дітей і дорослих. Діагностичні кабінети обладнані сучасним, високоточним обладнанням світових виробників, що дозволяє виявити аномальні зміни і поставити правильний діагноз навіть на самих ранніх термінах розвитку захворювання ще

• Пн-Пт: 9:00-20:00
  • Сб-Вс: 9:00-17:00

вул. Леха Качинського, 4. На карті

Богунський

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

У діагностичному центрі «Oxford Medical» можна пройти широкий спектр ульразвукового обстежень для дітей і дорослих і отримати консультацію кваліфікованих фахівців.

Усе обстеження проводяться досвідченими УЗД-фахівцями на високоякісному, сучасному обладнанні, що гарантує точність результатів обстежень і призначення своєчасної та правильної терапії.

У діагностичному центрі «Оксфорд Медікал» можна пройти наступні види ультразвукових обстежень:

УЗД:

• органів черевної порожнини
  • органів малого таза (трансвагінальне і трансабдомінальне)
  • УЗД-скринінг на всіх етапах вагітності
  • нирок
  • сечового міхура
  • передміхурової залози
  • окремих органів черевної порожнини (печінка, підшлункова залоза, жовчний міхур, селезінка)
  • мошонки
  • шкіри і м'яких тканин
  • статевого органу (для чоловіків)
  • ниркових артерій
  • суглобів
  • доплерографія вен і артерій верхніх або нижніх кінцівок
  • фолікулометрія
  • щитовидної залози
  • молочних залоз
  • нейросонографія (для дітей до 1,5 року)

Розумна та ввічлива. Дуже хороший спеціаліст. Все детально розповіла. Дякую за прийом.

Андрій , 28.05.2025

Мене чудово та завчасно прийняли, УЗД зробили якісно. Все пройшло добре

Віталій, 12.05.2025

Я був в цій клініці на комплексній УЗД діагностиці. Все дуже сподобалось мені. Діагностика пройшла дуже добре, вчасно, досить комфортно та швидко. Дякую, я повністю задоволений.

Ігор, 12.05.2025

Все дуже добре гарний підхід до дитини та для мами лікар професіонал було дуже добре все роз'яснила пояснила

Евеліна, 03.05.2025

Все сподобалося, все мене влашувало, я задоволений обслуговуванням, дякую.

Віталій, 05.04.2025
Дивитися всі відгуки