МДЦ Експерт Суми
МДЦ Експерт Суми входить у всеукраїнську мережу медичних діагностичних центрів України. Тут проводять всі види МРТ на висококласному томографі Toshiba Excelart Vantage 1.5T. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Мережа медичних діагностичних центрів «Експерт» пропонує своїм клієнтам широкий вибір послуг діагностики для дорослих та дітей. Діагностичні центри розташовані в таких містах, як: Київ, Дніпро, Черкаси, Житомир, Харків, Кропивницький, Рівне, Кременчук, Суми, Шепетівка.
Мережа ДЦ «Експерт» надає такі послуги:
- Магнітно-резонансна томографія
- Консультація лікаря-рентгенолога
Всі центри «Експерт» обладнані найсучаснішими діагностичними апаратами Toshiba. Таке обладнання дозволяє отримати найточнішу інформацію про структуру органів і тканин, і надає лікарю можливість найточніше поставити діагноз і сформувати схему лікування. Також, що не найменш важливо, всі патології можна побачити неінвазивно, тобто без оперативного втручання.
Переваги діагностичних центрів «Експерт»:
- Сучасне обладнання
- Консультації досвідчених фахівців
- Доступні ціни
- Комфортні умови проведення діагностики
- Широкий вибір діагностичних послуг
Перевірені відгуки про ДЦ
Мене влаштував візит, я задоволений, дякую.
Дуже все сподобалось. Дівчата на ресепшені великі молодці. Допомогли нам та пішли на зустріч. Зробили все швидко, й результати очікували також не довго. Ми усім задоволені.
Все пройшло дуже добре, я задоволений візитом в клініку
Візит пройшов доволі якісно та швидко. Мені все дуже сподобалося в цій клініці.
Клініка нам дуже сподобалася. Все було чудово.