Медичний центр «Меданта»

Діагностичний центр

МЦ «Меданта» — багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг і має дозвіл на оформлення лікарняних листів. Напрямки клініки: вакцинація, ведення вагітності, лабораторна діагностика, складання програм лікування, ультразвукова діагностика та ін. ще

• Пн-Пт: 9:00-18:00
  • Сб: 9:00-15:00
  • Вс: выходной

Києво-Святошинський р-н. с. Софiївська Борщагівка. ЖК «Софія», вул.Боголюбова, 30. На карті

Без району

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

МЦ «Меданта» — багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг і має дозвіл на оформлення лікарняних листів.

Співробітники медичного центру — досвідчені лікарі, висококваліфіковані професіонали, які мають великий досвід в медичній практиці, які регулярно підвищують рівень своїх знань на профільних курсах, конференціях і семінарах.

МЦ «Меданта» надає широкий спектр медичних послуг:

• вакцинація;

• доступні ціни;
  • індивідуальний підхід;
  • комфортні умови;
  • сучасне обладнання.

Я виконувала в цій клініці діагностику УЗД. Можу з упевненістю поставити оцінку п'ять. Мені дуже сподобався лікар, він чудовий спеціаліст, все проговорив, все пояснив, на жаль, таких спеціалістів зараз дуже мало. Я думаю, що в майбутньому буду ще звертатись до цієї клініки.

Віра, 03.05.2025

Дуже задоволена візитом до лікаря. Андреєва Галина надзвичайно професійний лікар.

Олена, 26.04.2025

Візит пройшов добре, дуже хороші лікарі у цій клініці, все дуже сподобалося.

Анастасія, 21.03.2025

Обслуговування дуже гарне, лікар дуже сподобався, я задоволена, дякую.

Наталя, 06.03.2025

Мене влаштував візит до клініки та проведена діагностика, дякую.

Богдан, 27.02.2025
Дивитися всі відгуки