Медичний центр «Меданта»
МЦ «Меданта» — багатофункціональний медичний центр для всієї родини, що надає широкий спектр якісних медичних послуг і має дозвіл на оформлення лікарняних листів. Напрямки клініки: вакцинація, ведення вагітності, лабораторна діагностика, складання програм лікування, ультразвукова діагностика та ін. ще
- Пн-Пт: 9:00-18:00
- Сб: 9:00-15:00
- Вс: выходной
Києво-Святошинський р-н. с. Софiївська Борщагівка. ЖК «Софія», вул.Боголюбова, 30. На карті
Без району
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Співробітники медичного центру — досвідчені лікарі, висококваліфіковані професіонали, які мають великий досвід в медичній практиці, які регулярно підвищують рівень своїх знань на профільних курсах, конференціях і семінарах.
МЦ «Меданта» надає широкий спектр медичних послуг:
- вакцинація;
- індивідуальний підхід;
- комфортні умови;
- сучасне обладнання.
Перевірені відгуки про ДЦ
Візит пройшов добре, дуже хороші лікарі у цій клініці, все дуже сподобалося.
Обслуговування дуже гарне, лікар дуже сподобався, я задоволена, дякую.
Мене влаштував візит до клініки та проведена діагностика, дякую.
Доволі хороша клініка. Сподобався лікар, який проводив діагностику хороший спеціаліст, дійсно компетентна людина в усіх аспектах.
Були на діагностиці в цій клініці. Все пройшло чудово.