Оксфорд Медікал на вул. Академіка Сахарова

вул. Академіка Сахарова, 3А. На карті

Пересипський

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Візит пройшов чудово в цій клініці. Ми були вже тут не один раз, нам дуже все тут подобається. Ми дійсно дуже задоволені обслуговуванням у даній клініці. Дякуємо.

Ірина, 15.02.2025

Мені дійсно все дуже сподобалося у цій клініці. Обслуговування гарне, усі уважні та привітні у клініці. Лікар, який проводив діагностику дуже уважний, мені вона сподобалася. Гарно мені все пояснила, стосовно мого дослідження, щоб я лишній раз не хвилювалася. Дуже задоволена залишилася візитом в цю клініку.

Тетяна, 13.02.2025

Клініка дуже сподобалася, ніяких нарікань немає, візит пройшов добре в цій клініці.

Людмила, 04.02.2025

В клініці дуже хороший лікар УЗД спеціаліст, дуже гарно до мене віднісся, прийом сподобався

Марина, 23.01.2025

Мені все сподобалося. В клініці дуже уважний лікар УЗД спеціаліст, відповів на всі мої запитання, в цілому атмосфера була дуже доброзичлива, зауважень до персоналу не було, все було добре

Інна, 18.12.2024
Дивитися всі відгуки