Лазерсвіт, центр діагностики родимок, Одеса
Одеський центр діагностики родимок Лазерсвіт - сучасний медцентр, який спеціалізується на наданні повного спектру послуг в області дерматології. У центрі працюють фахівці свого профілю, які проводять діагностику шкірних захворювань і новоутворень і підбирають індивідуальне лікування для кожного пацієнта. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Напрямки роботи медичного центру «Лазерсвіт»
Клініка працює за такими напрямками:
- дерматологія;
- косметологія;
- трихологія;
- елос-екпіляція;
- лазерна хірургія;
- гінекологія:
- оториноларингологія.
Перевірені відгуки про ДЦ
Мне все понравилось, у меня не было с собой наличных средств, мне администратор пошел на встречу . Потому что рядом не работал ни одни банкомат, я не смогла снять деньги. Я отправила администратору деньги картой, а она мне дала наличку. За что я ей очень благодарна, что мне не надо было искать, сидеть, ждать. Врач тоже очень хороший, все объяснила. Все подробно рассказала о том что у меня есть на теле. И сказала что нужно наблюдать. Дала рекомендации.
Была на приеме у доктора Бидниченко Натальи Левоновны. Она очень хороший, грамотный врач, хорошее отношение к пациенту хочу отметить.
Очень внимательная врач провела мне дерматоскопию. Очень популярно все объяснила и рассказала, понравилось.
Все подошло, остались довольны, спасибо.