Відгуки про діагностичний центр Oxford Medical (Оксфорд медікал) на вул. Раппапорта
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Загалом ця клініка дуже мені сподобалася, все було добре. Медпрацівники справилися зі своєю роботою просто на відмінно. Хотілось поспілкуватися з лікарями, але на жаль їх не було у клініці. Це був невеличкий такий мінус, але в цілому клініка залишила позитивне враження.
Персонал гарно ставиться до пацієнтів, лікар діагностики все пояснив, консультація була дуже гарна та інформативна, лікар кваліфікований. Залишилися приємні враження від лікарні. Візитом в клініку дуже задоволений
Все було дуже добре, персонал привітний, компетентні, дякую.
Я задоволена обслуговуванням, все добре, зауваження відсутні. Дякую.
Візит влаштував, зауважень немає, проведення діагноститки сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Дуже сподобалася клініка, обслуговування гарне і на вищому рівні. Хороші враження, в клініку є бажання повернутися
Дуже сподобалася клініка. Чудове обслуговування у клініці, дуже сподобався сам процес, як все проходило. Діагностику зробили швидко та якісно. Загалом все було супер у цій клініці.
Вже не вперше обслуговувалась в цій клініці, усе як завжди відбулось добре - МРТ зробили швидко, на усі запитання відповіли чітко та зрозуміло. Візитом задоволена.
Все було дуже гарно, діагностику провели добре, візитом в клініку залишився задоволений
Нормальна клініка, чисто, привітний персонал.
Сподобалось перебування у клініці. Приємні люди, чиcто, швидко прийняли, дали багато інформації. Все пройшло чудово.
Майже без черг й лікар що проводив мені УЗД був хороший.
Клініка дуже комфортна. сподобалося все
Мені все сподобалось по якості обслуговування, гарний персонал ресепшен, чисто, гарно, швидко, ніяких зауважень немає