Центр діагностики Святої Марії на Кульпарківській 95

• Паркінг,
  • Генератор в клініці,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Центр діагностики Святої Марії не лише надає послуги КТ та МРТ, але й стежить за індивідуальним підходом до кожного клієнта. Наші професіонали здійснюють обстеження з увагою до деталей, забезпечуючи максимальний комфорт та спокій пацієнтів. Ми також пропонуємо зручні варіанти отримання результатів та консультацій зі спеціалістами, щоб кожен клієнт міг отримати вичерпну інформацію і необхідну підтримку після дослідження. ще

• Пн-Пт: 9:00-20:00
  • Сб: 9:00-18:00
  • Вс: 8:00-21:00

вул. Кульпарківська, 95. На карті

Франківський

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Запрошуємо вас на процедуру КТ/МРТ обстеження в Центрі діагностики Святої Марії, де ми забезпечуємо максимальний комфорт та точність діагностики для наших пацієнтів.

Як пройти КТ/МРТ обстеження:

1. За направленням лікаря:

Прибути на обстеження з направленням від будь-якого медичного фахівця.

1. Самостійно:

Попередньо отримати консультацію з лікарем-радіологом Центру діагностики Святої Марії для визначення доцільності обстеження та вибору ділянки для сканування.

Отримання результатів:

Надруковані результати:

•   Надаються відразу після дослідження при необхідності.

Цифрові носії

•   Результати можна отримати на CD-диску або USB-носії.

Діагностичний висновок:

•   Виданий лікарем-радіологом через 1-2 години після обстеження або наступного дня у складних випадках.

Способи отримання висновку:

•   Особисто, електронною поштою або через месенджери.

Подальші консультації:

• Наші пацієнти мають можливість звертатися до лікаря-рентгенолога Центру для отримання консультацій щодо результатів обстеження та рекомендацій.

Обладнання:

Центр діагностики Святої Марії використовує передове медичне обладнання:

• Магнітно-резонансні томографи (1,5 Тесла): Philips Achieva
  • Мультиспіральний комп’ютерний томограф: Philips Brilliance CT 64

Принципи роботи:

Центр працює за консиліумним підходом, залучаючи вузькопрофільних спеціалістів за потреби, для найкращих результатів діагностики та лікування.

Запрошуємо вас скористатися послугами Центру діагностики Святої Марії та отримати високоякісну діагностику і консультацію від наших кваліфікованих фахівців.

Клініка дуже сподобалася. Все було досить добре в цій клініці.

Любомир, 10.11.2024

Діагностику провели як належить, ставлю п'ятірку, дякую.

Яна, 30.10.2024

Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов непогано. Все було супер. Дякую.

Ілля, 05.09.2024

Сподобалось ставлення персоналу до людини старшого покоління - буди уважні, ввічливі, МРТ зробили швидко (не мучили його довгим перебуванням в апараті). Залишились цілком задоволеними.

Маркіян, 21.08.2024

Я задоволений проведенням діагностики, дякую.

Олег, 16.08.2024
Дивитися всі відгуки