Центр діагностики Святої Марії на Кульпарківській 95
- Паркінг,
- Генератор в клініці,
- Оплата карткою,
Центр діагностики Святої Марії не лише надає послуги КТ та МРТ, але й стежить за індивідуальним підходом до кожного клієнта. Наші професіонали здійснюють обстеження з увагою до деталей, забезпечуючи максимальний комфорт та спокій пацієнтів. Ми також пропонуємо зручні варіанти отримання результатів та консультацій зі спеціалістами, щоб кожен клієнт міг отримати вичерпну інформацію і необхідну підтримку після дослідження. ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Запрошуємо вас на процедуру КТ/МРТ обстеження в Центрі діагностики Святої Марії, де ми забезпечуємо максимальний комфорт та точність діагностики для наших пацієнтів.
Як пройти КТ/МРТ обстеження:
- За направленням лікаря:
Прибути на обстеження з направленням від будь-якого медичного фахівця.
- Самостійно:
Попередньо отримати консультацію з лікарем-радіологом Центру діагностики Святої Марії для визначення доцільності обстеження та вибору ділянки для сканування.
Отримання результатів:
Надруковані результати:
- Надаються відразу після дослідження при необхідності.
Цифрові носії
- Результати можна отримати на CD-диску або USB-носії.
Діагностичний висновок:
- Виданий лікарем-радіологом через 1-2 години після обстеження або наступного дня у складних випадках.
Способи отримання висновку:
- Особисто, електронною поштою або через месенджери.
Подальші консультації:
- Наші пацієнти мають можливість звертатися до лікаря-рентгенолога Центру для отримання консультацій щодо результатів обстеження та рекомендацій.
Обладнання:
Центр діагностики Святої Марії використовує передове медичне обладнання:
- Магнітно-резонансні томографи (1,5 Тесла): Philips Achieva
- Мультиспіральний комп’ютерний томограф: Philips Brilliance CT 64
Принципи роботи:
Центр працює за консиліумним підходом, залучаючи вузькопрофільних спеціалістів за потреби, для найкращих результатів діагностики та лікування.
Запрошуємо вас скористатися послугами Центру діагностики Святої Марії та отримати високоякісну діагностику і консультацію від наших кваліфікованих фахівців.
Перевірені відгуки про ДЦ
Клініка дуже сподобалася. Все було досить добре в цій клініці.
Діагностику провели як належить, ставлю п'ятірку, дякую.
Клініка мені дуже сподобалася, візит пройшов непогано. Все було супер. Дякую.
Сподобалось ставлення персоналу до людини старшого покоління - буди уважні, ввічливі, МРТ зробили швидко (не мучили його довгим перебуванням в апараті). Залишились цілком задоволеними.
Я задоволений проведенням діагностики, дякую.