МДЦ Експерт Кропивницький
МДЦ Експерт Кропивницький — це діагностичний центр, у якому проводять дослідження і з використанням інноваційних технологій зарубіжного виробництва. У ДЦ працюють досвідчені лікарі, які можуть швидко і якісно діагностувати патологію у пацієнтів ще
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
МДЦ Експерт надає можливість жителям Кропивницького отримувати якісні діагностичні послуги на сучасному і сертифікованому обладнанні закордонного виробництва.
Обладнання
У центрі доступне таке обладнання, як:
- Ультразвуковий апарат Toshiba APLIO ™ 400. Якісно візуалізує стан внутрішніх органів.
- Комп'ютерний томограф (КТ) Toshiba «Aquilion 16». Допомагає краще оцінити стан організму, поширеність і розвиток патологічного процесу.
Переваги діагностичних центрів «Експерт»:
- Сучасне обладнання
- Консультації досвідчених фахівців
- Доступні ціни
- Комфортні умови проведення діагностики
- Широкий вибір діагностичних послуг
Перевірені відгуки про ДЦ
Загалом якесь двояке враження залишилося після візиту в дану клініку. Медперсонал та працівники на рецепції виконують свою роботу досить непогано. Їм можна сміло поставити високу оцінку. Що стосується менеджменту та керівництву клініки, тут однозначно оцінка низька. В клініці проводиться ремонт. Це дуже незручно, адже ти сидиш на візиті, тобі роблять діагностику. А за стіною працює "перфоратор". Це створює неабиякий шум, це дуже некомфортно, просто недопустимо - це ж медичний заклад. Чесно така атмосфера у клініці мені дуже сильно не сподобалася.
Мене візит влаштував, зауважень немає, проведення обстеження сподобалося, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.
Все пройшло добре,проведення діагностики мене цілком влаштувало, дякую.
Клініка дуже сподобалася. Візит пройшов чудово.