Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Дитяча кімната
  • Wi-Fi зона

ПУЛЬС- це офіційна мережа центрів медичної допомоги формату «поруч з будинком». Клініка працює у декількох напрямках: сімейна медицина, терапія, педіатрія та вакцинація, отоларингологія, дерматологія та ін.. Лікарі можуть приймати, як амбулаторно, так і з виїздом додому

• пн : вихідний
  • вт - пт : 9:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 18:00
  • нд : вихідний

вул. Є. Чавдар 13

Дарницький, м.Осокорки м.Позняки

Записатись

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Дуже приємне враження склалося від спілкування з лікарем. Професійна та розумна все добре було на візиті

Лариса, 23.04.26

Візит пройшов доволі нормально, мене все задовольнило у цій клініці.

Тетяна, 12.02.26

Я в клініці робила декілька видів діагностика, все пройшло дуже гарно, мені сподобалась лікарка, ставлю їй десять балів з п'яти, дуже гарно все виконала та дуже детально все пояснила мені. Дякую.

Галина, 16.10.25

Все було чудово. Лікар знавець свого діла. Все добре

Алла, 10.10.25

Дуже добрий та професійний підхід проявив лікар. Дякую.

Тамара, 22.08.25

Була перший раз в клініці дуже сподобалось відносини, зрозуміння, акуратність.Лікар відповідав на запитання.Людина вихована яка має освіту. Мені дуже все сподобалось в захваті від візиту. Рекомендувала своїм знайомим, бо я була задоволена

Тамара, 20.08.25

Візит пройшов добре. Все було досить нормально та зручно у цій клініці. Дякую.

Ірина, 14.07.25

Все було добре все пояснили

Максим, 24.06.25

Виконував в цій клініці УЗД діагностику серця, можу сказати, що діагностика пройшла добре, все швидко виконали, в клініці було досить комфортно знаходитись, дуже дякую.

Ігор, 24.06.25

Сподобався лікар та адміністратор на рецепції приємна дівчина

Світлана, 12.06.25
Центри поблизу