Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

З відкриттям нового медичного центру «Ок Клінік» на Лівому березі його жителі і жителі інших районів Києва отримали можливість пройти якісне ультразвукове і функціональне обстеження всього організму на сучасних апаратах Imagic Agile і My Lab 25 Gold від світових лідерів по виробництву медичного обладнання, компаній Kontrоn Medical і Esaote. Всі дослідження проводяться кваліфікованими лікарями, які перебувають у різних Всеукраїнських асоціаціях, Світовій Федерації Українських Лікарських Товариств та інших організаціях.

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб - нд : 9:00 - 16:00

Харківське шосе, 121, Київська міська клінічна лікарня №1, 1-й поверх корпус В

Дарницький, м.Вирлиця

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

У клініці все дуже сподобалося. Все пройшло швидко, якісно, а саме головне здорово.

Наталія, 22.07.26

Все добре, все сподобалося на візиті у клініку, дякую.

Юлія, 20.07.26

Все було добре на візиті

Юлія, 16.07.26

Мені сподобалося обслуговування у клініці, ставлення персоналу до пацієнта, кваліфікація лікаря, який проводив діагностику.

Альона, 14.07.26

Світлана, 13.07.26

Еліна, 10.07.26

Софія, 10.07.26

Чудова, приємна лікар яка провела діагностику все пояснила та розповіла на візиті. Давно не зустрічав таких лікарів з таким відношенням.

Петро, 03.07.26

Лікар який провів діагностику дуже експертний, професійний. Все пояснив нарешті я зрозуміла свою проблему. Не зустрічала ще такого компетентного лікаря.

Діна, 01.07.26

В клініку зверталися на доплерографію судин голови та шиї. Лікар дуже сподобався. В першу чергу, хочу відзначити лікаря. Лікар була дуже уважна до деталей, гарний спеціаліст з досвідом роботи, все пояснила, ми лікарем дуже задоволені

Ольга, 29.06.26
Центри поблизу