Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
У клініці все було просто чудово, дякую.
Дуже добре все пройшло. У клініці турботливі та уважні дівчата працюють на рецепції, мені тут дуже все сподобалося. Рекомендую усім цю клініку, дякую за прекрасний візит.
Все чудово.
Діагностика пройшла на найвищому рівні, нас чудово прийняли, добре провели діагностику, все пояснила дуже детально, в клініці чудові та приємні співробітники, дуже дякуємо!
Все було чудово на вищому рівні. Обслуговування гарне та приємне.Де був на МРТ в цій клініці саме найкраще
Була вже у цій клініці вдруге на візиті. Як і першого разу, все пройшло доволі добре, мені тут дуже все подобається.
Особисто з лікарем не спілкувалась, бо дуже поспішала. Проходжу МРТ вже вдруге у цій клініці. Все влаштовує, дуже привітний персонал. Навіть на моє прохання знайшли результати мого минулорічного обстеження. Я дуже вдячна.
Записувались в дану клініку на МРТ діагностику, все пройшло дуже добре, дуже гарна клініка та спеціалісти, дуже приємні у спілкуванні, дуже ввічливі, вже записались на повторний візит.
Виконувала в цій клініці МРТ діагностику. Залишилась задоволена візитом, все пройшло дуже добре. Взагалі, я вже не перший раз звертаюсь в цю клініку, зауважень поки не було.
У клініці доволі гарно мене прийняли, всі були доволі ввічливі та уважні. Зробили мені в цій клініці все те що і потрібно було зробити. Дуже все дійсно сподобалося.