Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків
Дуже сподобалася клініка.У самій клініці було чистенько, зручно, спокійно та комфортно. Дійсно хороша клініка, лікарі досить професійно виконують свою роботу. Надали зразу висновок обслідування це було досить зручно, не довелося довго чекати, було все зроблено на місці.
В клініці ввічливий персонал, лікарі хороші, по діагностиці все гарно пояснили, візитом в клініку задоволені
Все було швидко, на діагностиці все розʼяснили, все було зрозуміло, зауважень не було. Висновок діагностики прислали на електронну пошту, що дуже зручно. Повністю все влаштовує
Все було добре, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Понравилось отсутствие проблем - всё прошло хорошо.
Прийняли досить швидко, без черги, досить швидко отримав висновок та пояснення до нього.
В клініку я трохи запізнився, сподобалося що прийняти зразу, лікар діагностики обслуговував добре, дівчатка на ресепшен привітні, все було добре, зауважень не було
Клініка сподобалася, ніяких зауважень
Все добре було, дякую.
Хороша клініка, прекрасне відношення медперсоналу до пацієнтів. Зауважень абсолютно ніяких немає до цієї клініки.