Відгуки про діагностичний центр Візіум, медичний центр
- Пн-Пт: 9:00-19:00
- Сб: 9:00-17:00
- Нд: вихідний
вул. Анни Ахматової, 31. На карті
Дарницький , м.Позняки
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Дуже сподобалася клініка.У самій клініці було чистенько, зручно, спокійно та комфортно. Дійсно хороша клініка, лікарі досить професійно виконують свою роботу. Надали зразу висновок обслідування це було досить зручно, не довелося довго чекати, було все зроблено на місці.
В клініці ввічливий персонал, лікарі хороші, по діагностиці все гарно пояснили, візитом в клініку задоволені
Все було швидко, на діагностиці все розʼяснили, все було зрозуміло, зауважень не було. Висновок діагностики прислали на електронну пошту, що дуже зручно. Повністю все влаштовує
Все було добре, задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Понравилось отсутствие проблем - всё прошло хорошо.
Прийняли досить швидко, без черги, досить швидко отримав висновок та пояснення до нього.
В клініку я трохи запізнився, сподобалося що прийняти зразу, лікар діагностики обслуговував добре, дівчатка на ресепшен привітні, все було добре, зауважень не було
Хороша клініка, прекрасне відношення медперсоналу до пацієнтів. Зауважень абсолютно ніяких немає до цієї клініки.
Все влаштувало, проведенням діагностики та обслуговуванням в цілому задоволена, дякую.
Враження від відвідування клініки приємні, обслуговуванням задоволена, дякую.
Дуже сподобався лікар діагностики, дуже приємний, гарно все пояснив. Я дуже задоволена візитом в клініку
Вперше відвідувала дану клініку і враження залишилося позитивне. Дуже зручне місце розташування самої клініки. Діагностики провели оперативно, якісно та професійно. У клініці чудові спеціалісти та персонал. Клініка дуже сподобалася.
Дуже все сподобалося у цій клініці - затишок, комфорт, лікарі та персонал все було супер. Дуже мені сподобалося як провели діагностику оперативно та дуже якісно. На рецепції всі привітні, зустріли мене прекрасно.
Мені дуже сподобався прийом у лікаря діагностики. Лікар дуже сподобалася, дуже приємна і позитивна. Консультація дуже інформативна і людяна
Візитом до клініки залишився задоволеним.
Мне понравилось, что на ресепшене сидят три девушки и не спорят между собой, а дружелюбные и приятные. Зачастую в других местах, когда заходишь и там собраны вместе несколько работников, то они или спорят или разговаривают на повешенных тонах и это очень не комфортно, а тут три девочки сидят и это выглядит гармоничным. В клинике всё хорошо убрано, в белом цвете и логотип клиники красивый.
Все якісно, професійно, швидко, вчасно. Зауважень до персоналу не було
Сподобалася клініка. Також сподобалося відношення персоналу до пацієнтів у клініці.
Хочу подякувати за чуйність, високопрофесійність працівниці яка мені провела ЕХОКАРДІОГРАФІЯ та була увага до мене.
Задоволений комфортом в клініці, звертатимуся, дякую.
Візит пройшов швидко, діагностика пояснена чітко та зрозуміло.
Комфортна клініка, діагностику зробили якісно, планую подальше лікування в клініці.
В клініці все гарно, все добре, культурно, чисто, професійно
Доктор, которая проводила мне допплеграфию сосудов, очень хорошая и приятная в общении, во время приема все рассказывает, показывает и делает одновременно, мне это очень понравилось. Девочки на ресепшен очень приятные, на все вопросы ответили, замечаний не было
В цілому хороший сервіс, усе зробили швидко, зрозуміло. Не маю жодних питань.