Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Медичний центр «Інго» на Великій Васильківській - сучасна багатопрофільна клініка для всієї родини. Напрямки роботи: педіатрія, функціональна діагностика, кардіологія, гінекологія, мамологія, онкологія, травматологія, стоматологія, неврологія, ендокринологія та інші. Послуги надають кваліфіковані лікарі за принципами доказової медицини. Клініка оснащена обладнанням експертного класу для оперативної діагностики та ефективної терапії.

• пн - пт : 8:00 - 19:00
  • сб : 9:00 - 18:00
  • нд : 9:00 - 15:00

вул. Велика Васильківська, 54 Б

Голосіївський, м.Палац Спорту м.Олімпійська м.Площа Українських Героїв

Рекомендації

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Марія, 01.05.26

Все було супер, я дуже задоволена візитом, діагностику виконали якісно, швидко, дуже гарні та уважні спеціалісти, результат обстеження я також отримала досить швидко, дякую.

Олена, 15.04.26

Віктор, 10.04.26

Візит у клініку пройшов прекрасно, мені все сподобалося. Лікар проконсультувала за результатами обстежень. Відношення персоналу клініки дуже хороше.

Наталія, 30.03.26

Антоніна, 27.03.26

Добре пройшов візит, все дуже сподобалося у клініці.

Мар'яна, 13.02.26

Анастасія, 05.02.26

Візит пройшов швидко, все сподобалося у цій клініці.

Владислав, 30.01.26

Мені дуже сподобалась клініка, по перше, все пройшло швидко, по друге, дуже гарний та приємний адміністратор, який все пояснив, підказав, допоміг, дякую йому, і також в клініці дуже широкий спектр послуг, тому, я обов'язково звертатимусь ще, дякую.

Ганна, 21.01.26

Візит у клініку пройшов чудово.

Інна, 05.01.26
Центри поблизу