Медичний центр «Медсейв +»

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту. ще

• Пн-Вс: 8:00-21:00

вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх. На карті

Шевченківський , м.Нивки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Все чудово було у цій клініці. Є бахіли, масочки, дуже приємні люди працюють у клініці. У самій клініці чисто та гарно. Спеціаліст, який нас приймав дуже гарна, досвідчена людина.

Артем, 15.03.2025

В клініку зверталися на електронейроміографію, лікар діагностики докладно все розпитав з приводу дослідження, розпитали що саме турбує і провели діагностику. Все було супер!

Віктор, 10.03.2025

Діагностика відбулася на найвищому рівні, дуже чудовий лікар, який проводив електроенцефолографію, обстеженням я задоволена. В клініці все добре, дуже гарна клініка

Оксана, 07.03.2025

Була в цій клініці на діагностиці. Залишилась у захваті від візиту. Все пройшло чудово, дуже гарні та приємні співробітники. Все добре виконали та детально пояснили мені.

Галина, 26.02.2025

Мені сподобалося обслуговування, я задоволена, дякую.

Оксана, 22.02.2025
Дивитися всі відгуки