Медичний центр «Медсейв +»

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

«Медсейв +» - багатопрофільний медичний центр , що спеціалізується у наданні ефективної медичної допомоги для усієї сім’ї завдяки команді досвідчених фахівців, наявності високоточного діагностичного обладнання та приділенню максимальної уваги кожному пацієнту. ще

• Пн-Вс: 8:00-21:00

вул. Щербаківського 45 А, 2 поверх. На карті

Шевченківський , м.Нивки

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Мене влаштувало обслуговування і проведення діагностики, дякую.

Олександра, 14.01.2025

Дуже вдячний за оперативність та чіткість. Мене прийняли по часу, без затримок. Усе пройшло на вищому рівні.

Микола, 13.01.2025

В клініку зверталися на діагностику, на прийомі було видно що лікар високої кваліфікації, дуже приємний у спілкуванні, на моє обстеження було виділено дві години, це багато що значить, я задоволена візитом в клініку

Зінаїда, 09.01.2025

Мене все влаштувало в цій клініці, дякую.

Анастасія, 07.01.2025

Я отримала задоволення від візиту в клініку. В клініці дуже ввічливий персонал, дуже уважний. Особливо мені сподобався лікар, яка проводила діагностику електронейроміографію, дуже уважна і тактовна. Лікар ретельно проводила діагностику, уважно і по декілька разів все перевіряла. Прийом сподобався

Надія, 18.12.2024
Дивитися всі відгуки