TOP Clinic DENIS (Клініка ДЕНИС)

Діагностичний центр
  • Паркінг,
  • Генератор в клініці,
  • Дитяча кімната,
  • Оплата карткою,
  • Wi-Fi зона,

Нова маштабна клініка з повним спектром медичних послуг. Унікальна концепція All in Onе. Ви можете отримати всі медичні послуги за один візит на одній локації : Консультації лікарів всіх спеціальностей, МРТ,КТ, Рентген, УЗД, Гастроскопія, Колоноскопія, будь-які аналізи. Аналіз крові менш ніж за годину. 4 операційних блоки, 10 палат реанімації, 60 одномісних палат стаціонара хірургічного та терапевтичного профілю. Дитячий стаціонар, невідкладна допомога. ще

• Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 9:00-15:00

вул. Композитора Мейтуса, 5. На карті

Голосіївський , м.Теремки, м.Іподром, м.Виставковий центр

Рекомендації

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Нова масштабна клініка з повним спектром медичних послуг високої якості:

Усі види діагностики:

• КТ 64 зрізу
  • Рентген

Власна клінічна лабораторія!

Обладнання

• Фізіотерапія — Zimmer (PhySys, Soleo Galva, Soleo Sono,OPTON PRO) DIMAP, Enraf Nonius (Radarmed 950+, Myomed 632)
  • Офтальмологія — Тонометр безконтактний HNT-1P, Цифровий фороптор HDR-7000, Щілинна лампа HS-5000, Пректор знаків HCP-7000, Авторефекратометр HRK-8000A Huvitz Корея, Topcon Японія
  • Отоларингологія — Лор комбайн Medicenter Futura №2, Німеччина
  • Урологія — УЗД General Electric Versana Balance, Єлектрохірургічні апарати ARC 100,250,303,400 BOWA Німеччина
  • Гінекологія — УЗД General Electric Voluson S10 Expert, Voluson P8, Єлектрохірургічні апарати ARC 100,250,303,400 BOWA Німеччина
  • Ендоскопія — Єндоскопи GIF-H170, GIF-H170N,GIF-H170L OPTERA Olympys Японія
  • Операційна — STORZ Німеччина, Olympys Японія
  • Інтесивна терапія — Апарати ШВЛ, Монітори пацієнта General Electric, Шприцеві насоси B.Braun Німеччина
  • Рентген — КТ (Philips Brilliance СТ 64-Slices) Рентген Shimadzu Corporation FLEXAVISION HB Японія
  • Лабораторія — Аналізатори Sysmex Corp. Японія, Boditech Med. Ink. Південна Корея, Alifax, Італія
  • Дитяче відділення — УЗД General Electric Versana Premier, Vivid T8, ЭКГ Heart Screen Угорщина
  • Доросле відділення — УЗД General Electric LOGIQ P9, Vivid T8, ЭКГ Heart Screen Угорщина

Клініка досить зручна та комфортна. Медперсонал та лікарі виконують свою роботу професійно. Візит пройшов в доволі приємній атмосфері, дуже все сподобалося у клініці.

Ірина, 04.01.2025

Клініка дуже мені подобається. Візит як завжди пройшов чудово. Окремо хочу подякувати медперсоналу та усім лікарям клініки за чудово виконано свою роботу. Дякую.

Людмила, 16.12.2024

Я задоволений обслуговуванням, зауважень не маю, дякую.

Юрій, 15.12.2024

Обслуживание прекрасное в кинике. Все прошло хорошо, я очень довольна визитом.

Ніна, 27.11.2024

Я всім задоволена. В клініці дуже приємні лікарі та медичний персонал, атмосфера в клініці дуже доброзичлива і віє добром, все сподобалося. В клініці дуже комфортно

Ольга, 12.11.2024
Дивитися всі відгуки