Діагностичний центр
  • Паркінг
  • Оплата карткою
  • Wi-Fi зона

Клініка доктора Сичова пропонує своїм клієнтам широкий спектр діагностичних послуг. Лікарі-діагности з великим досвідом, що працюють в установі, з точністю і професіоналізмом проводять основні дослідження організму, у тому числі за допомогою ультразвукової діагностики та ендоскопічних методів

• пн - пт : 8:00 - 20:00
  • сб : 9:00 - 16:00
  • нд : вихідний

вул. Маршала Тимошенко, 29

Оболонський, м.Мінська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Дуже сподобалася лікар УЗД спеціаліст, дуже приємна

Ніна, 26.03.24

Клініка цілком комфортна, ввічливий та уважний персонал, гарне обслуговування, звертатимуся, дякую.

Олена, 26.03.24

Тямущий лікар, повів добре гастроскопію, все що потрібно, показав, докладно пояснив. Жодних нарікань не маю. Залишився задоволений.

Олег, 23.03.24

Нормально все пройшло. Клініка непогана,  перше враження про цю клініку залишилося нормальне.

Валерій, 15.03.24

Лікар що робила гастроскопію, досить професіонально віднеслась, усе зрозуміло пояснила, навіть, я б сказала, провела невеличку консультацію, розповіла в чому плюси, в чому мінуси. Тобто після цієї діагностики можна вже й не відвідувати лікаря, отак усе докладно було все пояснено.

Ірина, 09.03.24

Дуже сподобалася клініка.

Руслан, 28.02.24

Дуже сподобалося у клініці. Сама клініка хороша, комфортна та зручна.У клініці дуже хороше відношення зі сторони персоналу до пацієнтів - дуже це сподобалося у цій клініці.

Людмила, 27.02.24

Все понравилось. Доктор УЗИ специалист все мне объяснила, все было прекрасно. Клиника тоже понравилась, очень аккуратная, чистая, есть бахилы, было комфортно. Хорошая клиника

Наталія, 21.02.24

Задоволений прийомом та сервісом, лікар дуже швидко та кваліфіковано надав допомогу, рекомендую.

Іван, 04.02.24

Сподобався людський фактор, підхід до роботи, усе пояснили, що не зрозуміла, перепитала.

Інна, 02.02.24
Центри поблизу