Сервіс DOC.ua повністю безкоштовний для пацієнтів

Відгуки про діагностичний центр Клініка Доктора Сичова

Діагностичний центр
  • Пн-Пт: 8:00-20:00
  • Сб-Нд: 9:00-16:00

ул. Маршала Тимошенко, 29. На карті

Оболонський , м.Мінська

К-сть відгуків

55
Рекомендації

50

2

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі реальних відгуків пацієнтів

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Усі відгуки достовірні і отримані в результаті опитування пацієнтів, що побували на прийомі у лікаря

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Спасибі, мені все зрозуміло

В клинике все понравилось, хорошее обслуживание и специалисты.

Ольга, 10.01.2021

Лікар УЗІ-спеціаліст професійна та ввічлива людина, уважно подивилась мої аналізи і що потрібно надалі робити. Я задоволена візитом та лікарем

Алена, 08.01.2021

Прием задержали на 30 минут, при том что это было УЗИ и надо было прийти с полным мочевым пузырём.

Сергей, 28.11.2020

Делала узд в этой клинике. Приняли, посмотрели и рассказали. Все прошло нормально

Марина, 22.10.2020

В клініці спокійно та комфортно. Лікар-УЗІ спеціаліст відповів на всі мої запитання. Все задовольнило

Аноним, 25.06.2020

Доктор-УЗИ специалист очень приятная и вежливая женщина, была ко мне очень внимательной. Я осталась довольна визитом

Марина, 04.02.2020

Меня все устраивает, УЗИ устроило полностью. Доктор сделал УЗИ расшифровал все .

Елена, 13.07.2019

Ми довго чекали, були записані на один час, а довелось довго чекати.

Катерина, 23.05.2019

Нас все устраивает. Очень хороший доктор провел доплерографию.

Елена, 15.04.2019

Нам не сподобалсь. По-перше ми чекали цілу годину, по-друге зробили неповне обстеження, деякі види обстеження були не проведені. Не дали роздруківку УЗД, дали тільки заключення, яке було написане ручкою.

Сергей, 09.02.2019

Всё хороший, отзывчивый, хороший персонал, приятный врач.

Людмила, 06.12.2018
Центри поблизу

бульвар Кольцова, 14д . На карті

Святошинский

4.9

Харьковское шоссе, 121, Киевская городская клиническая больница №1, 1-й этаж палатного корпуса. На карті

Дарницкий

4.9