Інститут сімейної медицини плюс (Renaissance Technology Clinic)
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
Інститут сімейної медицини плюс орієнтований на підтримку здоров'я всієї родини (приймають пацієнтів тільки з 18 років). Лікарі цієї клініки мають великий досвід роботи у діагностуванні та лікуванні різних хвороб, а особливу увагу вони приділяють репродуктивному здоров'ю, яке є головною запорукою сімейного щастя. Діагностичні маніпуляції, що проводяться лікарями медичного центру, дозволяють виявити недуги у пацієнтів для їх подальшого повного усунення ще
- Пн-Пт: 8:00-17:00
- Сб: 8:30-15:00
- Вс: выходной
вул. Курнатовського, 20/1. На карті
Дніпровський , м.Чернігівська
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Інститут сімейної медицини плюс — медичний центр для всієї родини (приймають пацієнтів тільки з 18 років), створений за європейським зразком, лікарі якого надають пацієнтам висококваліфіковану допомогу з різних медичних напрямків (неврологія, кардіологія, гінекологія, урологія, проктологія та ін.).
На окрему увагу заслуговують діагностичні методи фахівців, завдяки яким встановлюється точний діагноз, що є запорукою успішного лікування. Обладнання Інституту сімейної медицини плюс відповідає останнім вимогам і забезпечує високий результат роботи лікарів.
Види діагностики, які проводять у медичному центрі Інститут сімейної медицини:
- ЕКГ (електрокардіографія);
- ендокринологія:
- добовий моніторинг глюкози (CGMS).
- УЗД діагностика:
- щитовидної залози;
- органів заочеревинного простору і черевної порожнини;
- дослідження органів малого таза (трансабдомінальне);
- органів мошонки;
- обстеження статевого члена;
- обстеження пахових каналів;
- дослідження передміхурової залози і насінних бульбашок (трансректальне);
- дослідження у жінок трансвагінальне;
- молочних залоз;
- магістральних судин голови та шиї;
- судин нижніх і верхніх кінцівок.
- проктологія:
- ректороманоскопія.
- гінекологія:
- відеокольпоскопія;
- ехосальпінгографія.
Обладнання медичного центру Інститут сімейної медицини:
- система CGMS для моніторингу рівня глюкози;
- діагностична ультразвукова система DC-3 (компанія Mindray);
- бінокулярний кольпоскоп.
Перевірені відгуки про ДЦ
Лікар УЗД. Сподобався прийом. Рекомендую
Все отлично, только найти можно не сразу. Нужно сменить адрес/добавить фото с картой, где находится.
В приемной работают приятные девушки. Предложили воды и чаю. Врачи тоже приятные и обходительные.
Все нормально, все хорошо. Мне все понравилось, все устроило. Спасибо.
Прием состоялся вовремя, было детальное описание, в холле комфортно и чисто, уютненько.