Діагностичний центр

HB Medical — це лікувально-діагностичний центр, у якому надають сучасну медичну діагностику із застосуванням інноваційних технологій. У центрі вам можуть запропонувати такі діагностичні дослідження, як: МР-ангіографія, МРТ без контрасту і з контрастом. Діагностику проводять кращі лікарі України

• пн - нд : 6:00 - 23:00

вул. Олександра Довженка, 3

Шевченківський, м.Шулявська

Рейтинг діагностичного центру розраховується на основі
реальних відгуків

Дуже добре все було у цій клініці, дякую.

Тетяна, 29.04.26

В клініку зверталася на УЗД легень. Прийом пройшов дуже добре, мені дуже сподобалося. Лікар дуже кваліфікований фахівець

Жанна, 25.04.26

Візит у клініку пройшов дуже добре. Мені сподобалося обслуговування, відношення персоналу на рецепції й саме обстеження, все коректно пройшло.

Ігор, 25.04.26

Я була на МРТ в цій клініці, мені дуже все сподобалось, виконали все швидко, результат я отримала також вчасно, я задоволена і самою клінікою, і спеціалістами, дуже дякую.

Наталія, 17.04.26

Все сподобалося у клініці.

Михайло, 01.04.26

Візит у клініку пройшов чудово.

Ангеліна, 31.03.26

Швидко, якісно, без зауважень

Артем, 30.03.26

Сервіс у цій клініці просто шикарний, все було гарно, дівчата на рецепції приємні у спілкуванні. Швидкість надання результатів після обстеження мене повністю задовольнила.

Алла, 25.03.26

Я повністю залишився задоволений обслуговуванням клініки. Якщо буде потреба, буду звертатись саме сюди. Дякую

Олександр, 21.03.26

Візит у клініку пройшов нормально.

Вадим, 18.03.26
Центри поблизу