Ендокрин Медікал
«Ендокринної Медікал» - сучасний медичний центр, пріоритетним напрямком якого є надання послуг в області ендокринології. Застосування сучасних методик, багаторічний досвід і високий професіоналізм фахівців клініки, а також комплексний підхід до лікування ендокринних і супутніх хвороб, дозволяє досягти високих результатів у наданні медичної допомоги пацієнтам з найскладнішими патологіями ще
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-18:00
- Нд: вихідний
вул. Володимирська, 69. На карті
Шевченківський , м.Університет, м.Театральна, м.Площа Українських Героїв
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Ендокринологічний центр «Ендокрин Медікал» надає якісні послуги у галузі ендокринології, застосовуючи комплексний підхід до вирішення проблеми на всіх етапах лікування. У клініці «Ендокрин Медікал» можна також отримати консультації ендокринолога, гінеколога-ендокринолога, кардіолога, невролога, ревматолога, терапевта, пройти комплекс ультразвукових та лабораторних досліджень
Фахівці клініки, незважаючи на велику теоретичну базу і багаторічний практичний досвід, постійно підвищують кваліфікацію та проходять стажування у кращих профільних клініках різних країн, що у поєднанні з використанням кращих сучасних методик і новітніх технологій дозволяє домагатися ефективних результатів у лікуванні навіть найскладніших ендокринних патологій.
Центр працює за попереднім записом що гарантує своєчасний прийом без черг і затримок. А доброзичливість та уважне ставлення до кожного пацієнта забезпечать відчуття комфорту у процесі діагностики і лікування.
«Endocrine Medical» вирішує такі проблеми ендокринної системи:
- Порушення обміну речовин - остеопенія, ожиріння
- Цукровий і гестаційний діабет
- Захворювання гіпофіза - нецукровий діабет, гіпоталамічний синдром, пангипопитуитаризм, гінекомастія
- Захворювання надниркових залоз - хвороба Аддісона, хронічна недостатність надниркових залоз
- Захворювання щитовидної залози - вузловий зоб, аутоімунний тиреоїдит, хронічний тиреоїдит, диспитуитаризм, гіпоталамічний синдром, дифузний, токсичний і нетоксичний зоб, тиреотоксикоз, гіперпаратиреоз, гіпопаратиреоз
- Школа самоконтролю для хворих на цукровий діабет I і II типу - цикл групових та індивідуальних занять з хворими на цукровий діабет I і II типу.
Інші консультативно-діагностичні послуги центру «Ендокрин Медікал»:
- Ревматологія
- УЗД:
- молочних залоз
- щитовидної залози
- вен і артерій кінцівок
- органів черевної порожнини
- нирок, сечового міхура, сечовивідних шляхів
- судин голови та шиї
- Лабораторні дослідження
- Ехокардіографія (УЗД серця)
- Встановлення інсулінових помп та подальше ведення пацієнтів з ними
- Добовий моніторинг глюкози
Перевірені відгуки про ДЦ
Мені дуже сподобалось коли мені робили УЗД органів сечовивідної системи (нирки, сечовивідні шляхи, сечовий міхур) Лікар мені все детально розповів що і як, мені було цікаво там знаходитись, зрозумілою мовою все пояснював та надав поради.
Отлично! Ни разу не встречал еще врача-диагноста, столь скрупулезного и внимательного к деталям. Проходил УЗИ ног, с осложнениями - огромные раны на голени. Там не менее - все прошло отлично. Да, долго. Но это уже специфика исследования...
Доктор-УЗИ специалист все четко рассказала, показала, все было на высшем уровне
Про центр: все чисто,приветливо и быстро) Вернусь туда еще!
Все отлично, мне понравилось, всем доволен. Пришел, оперативно сделали, разъяснили, доволен всем.