EvoClinic («ЕвоКлінік»)
- Паркінг,
- Оплата карткою,
- Wi-Fi зона,
У діагностичному центрі EvoClinic проводять ультразвукові дослідження на апараті високого рівня для якісного виявлення захворювань внутрішніх органів. У пріоритеті центру тільки сучасні методи діагностики, які дозволяють забезпечити високу ефективність і надійність досліджень. ще
- Пн-Пт: 9:00-20:00
- Сб: 9:00-16:00
- Нд: вихідний
вул. Композитора Мейтуса, 4. На карті
Голосіївський , м.Виставковий центр
Як ми збираємо відгукиЯк ми збираємо відгуки?
Ми записуємо вас до лікаря
Ви приходите на прийом
Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом
Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря
Гармонія здоров'я, краси і сексуальності! Це основна мета команди «ЕвоКлінік».
Робота центру побудована таким чином, щоб кожна людина, яка звернулася в клініку, змогла отримати не просто консультацію, а чіткий поетапний план необхідних дій, які приведуть до потрібного результату. Грамотні доктора, перевірене сучасне обладнання, найбезпечніші препарати - все це головні інструменти роботи центру.
Медичні послуги в «ЕвоКлінік» надають тактовні професіонали своєї справи: гінекологи, урологи, хірурги, мамологи, судинні хірурги, проктологи. Кожен вузькопрофільний фахівець володіє методикою УЗ діагностики, що дозволяє швидко отримати додаткові дані про стан здоров'я пацієнта.
Фахівці в області інтимної хірургії подбають про вашу сексуальність і інтимне здоров'я. Пластичні хірурги і косметологи допоможуть втілити в реальність бажане бачення краси.
Високотехнологічна багатопрофільна клініка, що надає широкий спектр послуг у:
- лазерній хірургії;
- пластичній хірургії;
- інтимній пластичній хірургії чоловіків і жінок;
- гінекології;
- косметології.
Переваги EvoClinic
Особливості роботи клініки:
- Сполучена командна робота
- Наявність високотехнологічного обладнання провідних світових виробників
- Співпраця з кращими постачальниками витратних матеріалів, препаратів, імплантів, сертифікованими на території України
- Етичність клініки і персоналу
- Конфіденційність в роботі з кожним клієнтом
- Ювелірна робота кожного хірурга, увага до побажань і особливостей кожного клієнта
- Турбота і уважність персоналу клініки
- Невід'ємна любов до своєї справи