Клініка «Доктор Філін»

Діагностичний центр

Сучасний діагностичний центр «Доктор Філін» пропонує своїм пацієнтам широкий спектр послуг з комп'ютерної томографії. Для всіх пацієнтів є КТ-скринінг всього організму, а також окремих органів і систем. Висококваліфіковані фахівці і новітнє обладнання гарантують точний та швидкий результат діагностики ще

• Пн-Сб: 8:00-20:00
  • Вс: 9:00-18:00

вул. Малевича, 86-Г. На карті

Голосіївський , м.Либідська

Як ми збираємо відгуки

Як ми збираємо відгуки?

Ми записуємо вас до лікаря

Ви приходите на прийом

Ми дзвонимо і запитуємо вашу думку про прийом

Публікуємо вашу думку в анкеті лікаря

Дякую, мені все зрозуміло

Мережа експертних центрів «Доктор Філін» займається проведенням діагностичних заходів різного спрямування з метою виявлення патології на будь-яких стадіях розвитку.

Основний напрямок роботи діагностичних центрів - Комп'ютерна томографія. У центрах використовується передова апаратура, яка дозволяє проводити детальне обстеження організму з введенням контрастної речовини і без нього.

Головна перевага клініки - досвідчені і кваліфіковані лікарі-рентгенологи. Завдяки їх професіоналізму клініка може гарантувати точні результати обстежень і їх грамотну розшифровку.
Комп'ютерна томографія допоможе діагностувати пухлини, механічні пошкодження, запалення і широкий спектр інших проблем. У центрі проводять КТ грудної клітини, головного мозку, хребта, шиї та інших відділів.
Також в «Доктор Філін» можна отримати консультації провідних радіологів України і ізраїльських лікарів.

В «Доктор Філін» запропонують:

• діагностику за направленням лікаря;
  • екстрену томографію;
  • скринінгові тести для ранньої діагностики хвороб;
  • низькодозового дослідження легень, ангіографію та т.п .;
  • 3D-реконструкцію при діагностиці складних травм.
  • експертну оцінку будь-якого обстеження, проведеного де-небудь;

Устаткування дозволяє оцінити стан здоров'я особливих пацієнтів:

• дітей з народження;
  • старих людей;
  • тих, хто страждає больовим синдромом або не може довго лежати в закритому просторі;
  • людей з імплантатами або зайвою вагою (до 200 кг).

Особливості:

• висновок в день дослідження;
  • цифровий архів даних за десятки років;
  • безкоштовна консультація анестезіолога (якщо використовується контраст);
  • цифрове зображення з можливість пересилки через інтернет, виведення зображення на плівку або диск з USB флешкою ​​і т. п .;
  • можливість консультації лікаря-рентгенолога по томографії, зробленої в іншій установі.

Устаткування:

• Томограф Siemens Somatom Sensation 64. Експертна комп'ютерний томограф. Має найвищу клінічну продуктивність і діагностичну достовірність
  • Томограф Philips Brilliance 64 - зрізовий сканер є однією з найдосконаліших КТ систем на ринку. Для даного томографа характерна висока продуктивність і багатофункціональність. Система має можливості об'ємної візуалізації.
  • Інжектор Vistron CT фірми MEDRAD ™ (для контрастного посилення).
  • Робочі місця радіологів оснащені професійними станціями і моніторами.

Дуже сподобалось обслуговування, зверталась в клініку на обстеження КТ придаткових пазух носа. Швидке обслуговування, лікар компетентний. Обстеження було доцільним, завдяки висновку КТ у мене змінилась операція, бо я більш детально дізналася про свої проблеми. Хороше ставлення, ввічливий персонал

Неоніла, 21.05.2025

Хороша клініка, візит пройшов добре, все дуже сподобалося у цій клініці.

Валентина, 10.04.2025

Клініка хороша, мені тут все дуже подобається. Часто користуюся медичними послугами саме цієї клініки.

Олена, 23.11.2024

Я задоволений обслуговуванням, п'ять балів, дякую.

Євгеній, 22.11.2024

Все сподобалось. Тільки трохи не зручне розташування клініки.

Олена, 07.11.2024
Дивитися всі відгуки
Центри поблизу

вул. Відпочинку, 11, КДКЛ №5.

проспект Комарова, 3, корпус 5 (лікарня «Медмістечко»).

4.8